Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει topless και βάζει «φωτιά» στο Instagram

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει topless και βάζει «φωτιά» στο Instagram
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε topless φωτογραφία στο instagram και έβαλε "φωτιά".

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Την Ηλιάνα αυτό το διάστημα την απολαμβάνουμε μέσα από την συχνότητα του Star και το reality μόδας, GNTM. Το γνωστό μοντέλο βρίσκεται και τη φετινή σεζόν στην κριτική επιτροπή και κερδίζει τις εντυπώσεις. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως λάτρης των social media μοιράζεται αρκετές στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει topless. Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή και η εν λόγω φωτογραφία τρέλανε τον αντρικό πληθυσμό.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γεννήθηκε στην Πάτρα στις 5 Φεβρουαρίου το 1988, είναι Ελληνίδα μοντέλο, βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς του 2011. Ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη ενώ στην Ελλάδα έγινε ευρύτερα γνωστή ως κριτής στον τρίτο κύκλο του reality show Greece’s Next Top Model. Το 2019 παρουσίασε το MadWalk – The Fashion Music Project. Συνεργάζεται με το διεθνές πρακτορείο μοντέλων New York Model Managment αλλά και την Έλενα Χριστοπούλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments