Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (27/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (27/9/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (27/9/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (27/9/19).

Κριός 

Θα γίνουν συζητήσεις με τον εραστή σου για τη σχέση σας….και υπάρχει περίπτωση πριν βελτιωθούν, να υπάρξει ένταση. Όμως έχε πίστη στο γεγονός πως τελικά, όντως θα βελτιωθούν. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι να μιλήσεις με ακεραιότητα και ειλικρίνεια, επειδή και τα δύο, είναι αναπόσπαστα στοιχεία για τη δημιουργία ισορροπίας στη σχέση σου. Θέλεις να προχωρήσεις στην εκπλήρωση της ερωτικής σου ζωής….κι αυτό ξεκινάει με το εκφράζεις σκέψεις και συναισθήματα…όσο το δυνατόν με περισσότερη ειλικρίνεια κι αυθεντικότητα.

Ταύρος

Αν είσαι σίγουρη πως η σχέση σου μ’ ένα φίλο, ήταν προορισμένη να είναι πλατωνική….τότε σε περιμένουν εκπλήξεις! Υπάρχουν περισσότερα σ’ αυτή τη σχέση από ό, τι φαίνονται με γυμνό μάτι, και θα νιώσεις πως αυτό που αλλάζει ανάμεσά σας, είναι πολύ σωστό! Ευτυχώς, δεν υπάρχει λόγος να βιαστείς για τίποτα. Θα μπορούσε μάλιστα, να είναι ο τρόπος που και οι δύο αποφασίζετε να πάρετε τα πράγματα αργά, που θα ενισχύσει την επαφή σας θαυμάσια, με την πάροδο του χρόνου.

Δίδυμοι

Μια απροσδόκητη ανάπτυξη της ερωτικής σου ζωής, θα την καλωσορίσεις μ’ ευχαρίστηση. Έχεις έντονη παθιασμένη ερωτική ενέργεια, για να την εφαρμόσεις στον εραστή σου! Αλλά μόλις αρχίσεις να βλέπεις κάποια σημάδια εξέλιξης, πιθανότατα θα κωλύσεις, στο να κάνεις ακόμη περισσότερα. Αξιοποίησε στο έπακρο το κύμα της ζεστασιάς που διαπερνάει την ερωτική σου ζωή τώρα…. και βεβαιώσου, ότι οι αυθεντικές σου ενέργειες, υποστηρίζουν κάθε ερωτική σου λέξη.

Καρκίνος

Η διαίσθησή σου μπορεί να είναι πολύ ισχυρός οδηγός για μια συζήτηση με τον εραστή σου. Θα συμπεριλαμβάνει μεγαλύτερη ειλικρίνεια ανάμεσά σας. Ο τρόπος μάλιστα με τον οποίο το ενθαρρύνεις αυτό, είναι πρακτικός και εμπνευσμένος. Ωστόσο, για να κατανοήσει όσα αισθάνεσαι το ταίρι σου, θα πρέπει να βασιστείς περισσότερο στα λόγια. Η υποστήριξη τους με έργα, θα διασφαλίσει ότι οι συζητήσεις σας, θα γίνουν βαθύτερες. Αποδεικνύοντας ότι είσαι πρόθυμη να κάνεις ό, τι λες, θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη ανάμεσά σας!

Λέων

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή, για να εντοπίσεις και ν’ αγκαλιάσεις, ό, τι φαίνεται ασυνήθιστο ή ανορθόδοξο στην ερωτική σου ζωή. Αυτό που φαίνεται να απέχει από οτιδήποτε παραδοσιακό ή προβλέψιμο θα μπορούσε να είναι το στοιχείο που θα βοηθήσει στη δημιουργία μιας πιο ισχυρής σχέσης με τον εραστή σου. Αντιμετωπίζεις μια ασυνήθιστη, παθιασμένη ενέργεια που θα φαίνεται περισσότερο συναρπαστική και λιγότερο τρομακτική. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να βρεις την απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα στο να παίξεις λίγο άγρια…. αλλά εκ του ασφαλούς!

Παρθένος

Έχεις στη διάθεσή σου, μεγάλη θετική και παθιασμένη ενέργεια! Αλλά μια λανθασμένη κίνηση θα μπορούσε να την μετατρέψει σε κάτι, που θα είναι δύσκολο ή αμήχανο για να αντιμετωπιστεί. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να κινείσαι προσεκτικά, όταν υποκινείς μια συζήτηση με τον εραστή σου. Αυτό που φαίνεται απλό, θα μπορούσε εύκολα να δημιουργήσει σύγχυση, με αποτέλεσμα οι ερωτικές σας αλληλεπιδράσεις να μετατραπούν από ευχάριστες…. σε προβληματικές αν δεν τις χειριστείς με προσοχή. Εφόσον όμως παρακολουθείς την ενέργεια που υπάρχει στις συζητήσεις σας- και παίξεις σωστά το ρόλο σου- εξασφαλίζοντας παράλληλα να μην είναι μονόπλευρες, τότε όλα θα πάνε καλά!

Ζυγός

Ίσως χρειαστούν συντονισμένες προσπάθειες, για να αποφύγεις κάθε τάση που έχεις, να ζυγίζεις συνεχώς ένα ερωτικό δίλημμα, αυτή τη στιγμή. Η ιδέα να ρισκάρεις μπορεί να είναι ελκυστική, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα μπορούσε να προκύψει από αυτό…. εκτός αν λάβεις τα απαραίτητα μέτρα. Ακόμα κι αν το όραμα που έχεις για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής έχει φανταχτερές ιδιότητες, θα ξεκινήσεις αποδεχόμενη αυτό, που εμπνέει πραγματικά την καρδιά σου. Όσο πιο γρήγορα εμπιστευτείς την ικανότητά σου να μετατρέψεις ένα όνειρο σε κάτι πραγματικό, τόσο νωρίτερα θα συνειδητοποιήσεις, ότι αυτό είναι δυνατό!

Σκορπιός

Μπορεί να μην ξεκινήσεις τη μέρα σου με σκοπό να ενισχύσεις την συναισθηματική εμπιστοσύνη ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, αλλά προς τα κει θα εστιάσεις τελικά. Ωστόσο, η πρόοδος της σχέσης σου, εξαρτάται από το να διατηρείς τα πράγματα μεταξύ σας αρμονικά και ισορροπημένα. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάς έντονα στις μεταξύ σας συζητήσεις. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ελευθερωθείς από τους φόβους σου, αντί να τους φανερώνεις και να τους δίνεις περιττή ζωή.

Τοξότης

Η πρόοδος της ερωτικής σου ζωής είναι εφικτή αυτό το διάστημα! Αλλά η σύγκρουση των εγωισμών σας, ή ο αγώνας ανάμεσά σας, για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στη σχέσης σας, θα δημιουργήσει εμπόδια. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως οι συζητήσεις ή οι διαπραγματεύσεις με το ταίρι σου, πρέπει να είναι διπλωματικές, γιατί η οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια, θα εμποδίσει την πρόοδο που επιθυμείς. Η ευτυχία, είναι κάτι που το δικαιούσαι και δεν πρέπει να το θεωρήσεις σαν επιλογή. Όσο περισσότερο δείχνεις θετική στάση στις συζητήσεις σας, τόσο πιο ομαλή θα είναι.

Αιγόκερως

Η ικανότητά σου να δείχνεις μεγάλη αυτοπειθαρχία και αυτοσυγκράτηση θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη τώρα! Ειδικά επειδή η πρώτη σου αντίδραση, θα είναι να ανταποκριθείς επιθετικά σε κάτι που σου λέει ο εραστής σου. Η εσωτερική σου σοφία, θα σου υπαγορεύσει πως είναι πιο πρακτικό να μη αντιδράσεις αρνητικά. Δεν υπάρχει ανάγκη να βυθίσεις στον εαυτό σου σε αγωνία και δεν θα πρέπει να επιτρέψεις σε κανένα αρνητικό σχόλιο του εραστή σου, να σε ρίξει συναισθηματικά.

Υδροχόος

Παρόλο που δεν είσαι απρόσεκτη ή απερίσκεπτη, θα μπορούσες αναμφισβήτητα να επωφεληθείς, φροντίζοντας λιγότερο για τις εντυπώσεις, και την τήρηση των αυστηρών και παραδοσιακών κανόνων στη σχέση σου. Αν αισθανθείς ότι παίζεις με ασφάλεια, θα καθυστερήσεις την παθιασμένη πρόοδο που σου προσφέρεται τώρα. Να είσαι αυθεντική και επέτρεψε στις μοναδικές σου ιδιότητες να λάμψουν. Μην αφήνεις τον φόβο ή την πίεση να καθυστερήσει τη «γραμμή» που προσπαθεί να εκδηλωθεί τώρα στην ερωτική σου ζωή. Αυτό μπορεί να συμβεί, αν είσαι απλά ο εαυτός σου και τίποτα περισσότερο.

Ιχθύες

Πρέπει να ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι ή για τις παρατηρήσεις ή τις προτάσεις που σου κάνουν σχετικά με την ερωτική σου ζωή? Με τίποτα! Η διαίσθησή σου είναι ο καλύτερος οδηγός, για να σε μεταφέρει ερωτικά σε νέα κι ενθουσιώδη περιοχή….. και αν οι άλλοι πιστεύουν ότι δεν καταλαβαίνεις κάποια πράγματα, να τους βάλεις στη θέση τους. Αν νιώθεις πως εσύ και το ταίρι σου, έχετε γίνει θέμα κουτσομπολιού, τότε αντιμετώπισέ τα, όπως και οι σταρ του κινηματογράφου. Μπορεί σήμερα να είναι πρωτοσέλιδο, αλλά αύριο, θα έχουν ξεχαστεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments