Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Χάος όταν μεθυσμένος οδηγός τράκαρε έξι αυτοκίνητα στην παραλιακή

Θεσσαλονίκη: Χάος όταν μεθυσμένος οδηγός τράκαρε έξι αυτοκίνητα στην παραλιακή
Θεσσαλονίκη: Το κινηματογραφικών διαστάσεων τροχαίο συνέβη μετά τις 21:30 το βράδυ όταν ο οδηγός που κινείτο με το όχημα του επί της παραλιακής λεωφόρου, προσπάθησε να μπει στην αριστερή λωρίδα για να στρίψει στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής στην Τροχαία, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική της πόλης εξαιτίας του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Συγκεκριμένα,  το κινηματογραφικών διαστάσεων τροχαίο συνέβη μετά τις 21:30 το βράδυ όταν ο οδηγός που κινείτο με το όχημα του επί της παραλιακής λεωφόρου, προσπάθησε να μπει στην αριστερή λωρίδα για να στρίψει στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

Ωστόσο, αλλάζοντας πορεία συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε πέντε σταθμευμένα οχήματα, για να καταλήξει αναποδογυρισμένο στο οδόστρωμα.

 

Tο τροχαίο προκάλεσε προς στιγμή χάος στη Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου και αναστάτωση στους διερχόμενους οδηγούς και περαστικούς. Από τη σύγκρουση, πάντως, ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές.

Ο 62χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ από τους αστυνομικούς της τροχαίας και διαπιστώθηκε ότι υπερέβαινε κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments