Αθλητισμός

Απόστολος Τερζής: Η ήττα έφερε “τριγμούς”

Απόστολος Τερζής: Η ήττα έφερε “τριγμούς”
Απόστολος Τερζής: Ο τρόπος με τον οποίον ηττήθηκε ο Άρης στο ματς με την ΑΕΛ έφερε προβληματισμό στις τάξεις του συλλόγου.

Απόστολος Τερζής: Ήττα – σοκ υπέστη ο Άρης στο χθεσινό ματς με την ΑΕΛ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Η ομάδα του Απόστολου Τερζή βρέθηκε μπροστά με δύο γκολ, ωστόσο οι “βυσσινί” κατάφεραν να ανατρέψουν το σκηνικό, επικρατώντας με 3-2. Ήταν ένα ματς το οποίο ο Άρης αναρωτιέται… πως το έχασε, καθώς οι γηπεδούχοι έχασαν ένα… τσουβάλι κλασικών ευκαιριών για να φέρουν ξανά στα μέτρα τους το ματς. Η ήττα αυτή, έφερε προβληματισμό στις τάξεις του συλλόγου, με τον Απόστολο Τερζή να… δοκιμάζεται ξανά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της “Ώρας των Σπορ”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τερζής μπορεί να μην έχει ολοκληρωτική ευθύνη για το γεγονός πως χάθηκε ένα ματς το οποίο ο Άρης το κρατούσε στα χέρια του, αλλά εάν η ομάδα ηττηθεί για δεύτερο σερί ματς (αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική), ή δεν δείξει μαχητικότητα, τότε δεν αποκλείεται να ανοίξει θέμα προπονητή στον Άρη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Τι είπε ο Τερζής στη συνέντευξη Τύπου

«Μετά το 2-0 χάσαμε τη συγκέντρωση μας και δεν ήμασταν καλοί. Δεχτήκαμε δύο γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο κάναμε τα πάντα, είχαμε ευκαιρίες, δοκάρια, ο αντίπαλος από στατική φάση έβαλε το γκολ. Εμείς κάναμε τα πάντα εκτός από το να σκοράρουμε. Στο δεύτερο μισό κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό αλλά δεν τα καταφέραμε”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments