Ελλάδα

Ρόδος: Έκλεισε ραντεβού με 13χρονο αγόρι αλλά τον περίμενε ο πατέρας του

Ρόδος: Έκλεισε ραντεβού με 13χρονο αγόρι αλλά τον περίμενε ο πατέρας του
Ρόδος: Ο δράστης έφτασε στο σημείο που είχε κανονίσει ραντεβού με τον 13χρονο αλλά αντί να συναντήσει τον ίδιο αντίκρισε τον πατέρα του.

Ρόδος: Σε ποινή φυλάκισης 4 ετών και χρηματική ποινή ύψους 1500, καταδικάστηκε ένας 47χρονος, από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, μετά από καταγγελία ενός 32χρονου πατέρα. Ο 32χρονος, υπήκοος Αλβανίας, κατήγγειλε ότι ο 47χρονος προσέγγισε τον 13χρονο γιό του με άσεμνες προτάσεις και στόχο να ασελγήσει σε βάρος του. Σύμφωνα με την dimokratiki.gr ο 47χρονος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές και είχε σχηματιστεί εις βάρος του ανάλογη δικογραφία από το ΑΤ Αρχαγγέλου, τον τελευταίο ένα μήνα ξεκίνησε να συνομιλεί με το 13χρονο αγόρι μέσω της εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης Instagram.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Μέσω ιδιωτικής διαδικτυακής συνομιλίας προέβαινε σε ασελγείς προτάσεις στο παιδί και επεδίωξε να συναντηθεί μαζί του. Την 26η Σεπτεμβρίου 2019 έκλεισε ραντεβού με το ανήλικο αγόρι σε γνωστό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης της Ρόδου. Ο πατέρας του παιδιού, παριστάνοντας το αγόρι, συνέχισε τις συνομιλίες μαζί του και εμφανίστηκε στο ραντεβού περί ώραν 20.00. Ο δράστης προσήλθε στο σημείο, δεν βρήκε το αγόρι και όταν είδε τον πατέρα του τράπηκε σε φυγή.

Η δραστηριότητα του 47χρονου καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, που μετά από έρευνα τον εντόπισε και τον συνέλαβε. Απολογούμενος αποδέχτηκε εν μέρει τα όσα του αποδίδονται. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments