Ζώδια

Ζώδια Σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (29/9)

Ζώδια Σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (29/9)
Ζώδια Σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (29/9).

Ζώδια Σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (29/9).

Κριός 

Μερικά γλυκόλογα θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εξομάλυνση της έντασης που επικρατεί στη σχέση σου αυτή τη στιγμή, αλλά οι ειλικρινείς ενέργειες, θα μιλήσουν πολύ πιο δυνατά. Απλά βεβαιώσου πως προσφέρεις βοήθεια ή υποστήριξη στον εραστή σου.

Μπορεί να δίνει την εντύπωση ότι είναι σε θέση να φροντίζει τον εαυτό του, αλλά ίσως διαισθανθείς, πως είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ο εραστής σου ίσως βαρέθηκε τα πολλά λόγια και θέλει να νιώσει άνετα….κάτι που μόνο η φυσική εγγύτητα μπορεί να του προσφέρει.

Ταύρος

Αυτό που είχες κρύψει βαθιά μέσα στο μυαλό σου, σύντομα θα το εκφράσεις.

Αν γνωρίζεις, ότι δεν έχεις πει αυτά που έπρεπε να ειπωθούν στον εραστή σου, τότε τα επερχόμενα γεγονότα θα βοηθήσουν – ή ενδεχομένως θα σε ωθήσουν – να το κάνεις.

Αυτό που έρχεται στο φως θα είναι ενδιαφέρον, συναρπαστικό και καθησυχαστικό… όταν βάλει σε κίνηση μια διαδικασία, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου!

Δίδυμοι

Αν είσαι ελεύθερη κι αισθάνεσαι αβέβαιη για τη δύναμη της αυξανόμενης σύνδεσης ανάμεσα σε σένα κι ενός συγκεκριμένου ατόμου, τότε τα επερχόμενα γεγονότα, θα σε βοηθήσουν να το επιβεβαιώσεις. Όμως όποια κι αν είναι η ερωτική σου κατάσταση, θα νιώσεις αυξημένη αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας πως δέχεσαι εκτίμηση ή αγαπιέσαι, με τρόπους που ίσως να μην γνώριζες. Μια υπέροχη φώτιση έρχεται στον δρόμο σου. Μην την υποτιμάς!

Καρκίνος

Είναι πιθανό με τον εραστή σου, να εστιάζετε τόσο έντονα σε ένα θέμα που φαίνεται σοβαρό….. που δεν μπορείτε να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα, που βρίσκεται πέρα από αυτό. Ό, τι χρειάζεται άμεση λύση, μπορεί να τακτοποιηθεί γρήγορα, αν δείξετε και οι δύο ευελιξία. Ο συνδυασμός των προσπαθειών με τη φαντασία σας, θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό μιας ιδανικής λύσης!

Λέων

Μια νέα κοινή ευθύνη θα προκύψει και θα αναγκάσει εσένα και τον εραστή σου, να αποφασίσετε πώς να ξεχωρίσετε τι πρέπει να αντιμετωπιστεί ή να εξουδετερωθεί. Αν το ζήτημα είναι οικείο, οικογενειακό ή οικονομικό, εσύ και το ταίρι σου, θα χρειαστεί να σκεφτείτε μαζί για να διασφαλίσετε ότι υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα, για να τηρηθεί αυτή η δέσμευση. Η συνεργασία με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να σας φέρει πιο κοντά, με έναν νέο τρόπο.

Παρθένος

Μια μελλοντική πορεία με ένα σχέδιο, μπορεί να είναι εμφανής για σένα, αλλά το ταίρι σου μπορεί να έχει μια άλλη ιδέα, για το τι πρέπει να γίνει. Αυτό μπορεί να προκαλέσει καθυστέρηση, αλλά πρέπει να συζητήσετε όλες τις ιδέες σας. Μπορεί επίσης να ξέρει κάτι που δεν γνωρίζεις σ’ αυτό το στάδιο…..και μπορεί να παίξει ρόλο στην τροποποίηση του πλάνου σου, που αρχικά φαινόταν σταθερό. Να είσαι υποστηρικτική και πρόθυμη να συζητήσεις και να σκεφτείς μαζί του τρόπους, για να προχωρήσετε.

Ζυγός

Θα αυξηθεί η ανυπομονησία σου… και θα τροφοδοτηθεί από την περιέργειά σου! Ό,τι κι αν είναι αυτό που προσπαθείς να καταλάβεις σε βάθος, σύντομα θα ξεκαθαρίσει και θα σε βοηθήσει να σχεδιάσεις μαζί με το ταίρι σου, ανάλογες κινήσεις. Αν περιμένεις ορισμένες πληροφορίες ή να παρθούν αποφάσεις που θα σ’ επηρεάσουν άμεσα…τότε μην τις αγνοήσεις Μια διαδικασία, ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο.

Σκορπιός

Ίσως νιώσεις πως έχεις σούπερ αυτοπεποίθηση και πιστεύεις ότι ξέρεις τι είναι καλύτερο για σένα και το ταίρι σου, τώρα. Ίσως επίσης να πιστεύεις, ότι έχεις μια απάντηση σε κάτι που σε μπέρδευε πρόσφατα. Ωστόσο, προσπάθησε να είσαι διπλωματική με τον τρόπο που εκφράζεις τις σκέψεις σου. Μπορεί να θεωρήσεις πως δεν έχει ενδιαφέρον ό,τι σκέφτεται ο αγαπημένος σου…..όταν μπορεί να επωφεληθείτε απ’ αυτά που θα πει. Η άποψή σου, σε μια κατάσταση είναι μόνο το μισό.

Τοξότης

Αν και είσαι σίγουρη πως αισθάνεσαι πως είσαι σωστή ή ότι δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω να πείτε για ένα θέμα, άφησε τον αγαπημένο σου, να εκφράσει την άποψή του. Αυτό που σε σένα φαίνεται ακριβές και κατηγορηματικό, μπορεί ο σύντροφός σου, να το βλέπει διαφορετικά. Θα μπορούσε να σου ανοίξει τα μάτια, αυτό που θ’ αποκαλύψει!

Αιγόκερως

Υπάρχει ο σωστός αλλά και ο λανθασμένος τρόπος για να επισημάνεις τις απόψεις σου στο ταίρι σου! Και ίσως χρειαστεί να αποφύγεις τις έντονες και άκαμπτες συζητήσεις. Ίσως επίσης να ξέρεις ήδη τι έχεις κάνει, που προκάλεσε ένταση στο παρελθόν, σε μια ξεκάθαρη συζήτηση. Αν ζητάς μια απάντηση ή μια απόφαση, τότε ρώτησε ήρεμα κι ευγενικά.

Υδροχόος

Ο αγαπημένος σου, μπορεί να έχει διαφορετικές ιδέες σχετικά με ένα οικονομικό θέμα και θα μπορούσε να είναι σαφές ότι το επιχείρημά του μπορεί να μην βασίζεται σε τόσα γεγονότα που πιστεύει πως έχει. Το αντικείμενο του πόθου σου, θα μπορούσε να δει ένα φορολογικό ζήτημα με κατηγορηματικό τρόπο, απαιτώντας από σένα να προσφέρεις τα γεγονότα που λείπουν. Να είσαι έτοιμη να εργαστείς λίγο πιο σκληρά και να το χειριστείς πιο ευαίσθητα, από ότι νόμιζες πως χρειαζόταν.

Ιχθύες

Τα λόγια σου θα μπορούσαν να είναι περισσότερο αιχμηρά από ό, τι θα ήθελες αυτή τη στιγμή, σ’ ένα ευαίσθητο θέμα συζήτησης με τον αγαπημένο σου. Αυτό θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα ανυπομονησίας ή ίσως και κούρασης από πλευράς σου. Αν αισθάνεσαι ότι είναι απαραίτητο να πεις όσα σκέφτεσαι, τότε προσπάθησε να μην αφήσεις να εκδηλωθεί καθόλου η ένταση που νιώθεις μέσα σου. Το να είσαι προετοιμασμένη περισσότερο ν’ ακούσεις, παρά να μιλήσεις, θα είναι το εισιτήριό σου, για να διατηρήσεις ισορροπημένη τη συζήτηση.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments