Ζώδια

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Κυριακής (29/9)

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Κυριακής (29/9)
Ζώδια: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της Κυριακής (29/9)

Ζώδια: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της Κυριακής (29/9).

Κριός

Τα επίπεδα της ενέργειάς σας είναι πολύ υψηλά σήμερα οπότε βγείτε εκεί έξω και αξιοποιήστε τα στο έπακρο.

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορείτε να καταφέρετε να κάνετε πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια της μέρας και να σας μείνουν και αντοχές για να κάνετε το αποψινό βράδυ αξιομνημόνευτο.

Ταύρος

Εμπρός, πηδήξτε χωρίς να κοιτάξετε! Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να πάρετε ένα ρίσκο. Ζητήστε από τον/την αγαπημένο/η σας να σας συνοδεύσει σε κάτι έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Μπορεί να σας αρέσει αυτό που θα ανακαλύψετε.

Δίδυμοι

Σήμερα ξεκινήστε εσείς τα ερωτικά παιχνίδια με τον/τη σύντροφό σας. Να είστε βέβαιοι ότι θα ενθουσιαστούν αν πάρετε τον έλεγχο και τους δείξετε ακριβώς τι πρέπει να κάνουν για να σας ευχαριστήσουν. Αφήστε στην άκρη τις αναστολές σας και διασκεδάστε!

Καρκίνος

Σήμερα έχετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να ανάψετε τα αίματα στην κρεβατοκάμαρα. Αν μπορείτε να φανταστείτε κάτι, μπορείτε και να το πραγματοποιήσετε! Ο/Η σύντροφός σας θα ενθουσιαστεί!

Λέων

Σήμερα βασιστείτε στο ένστικτό σας για μπορέσετε να ευχαριστήσετε τον/τη σύντροφό σας. Αποφύγετε να σκέφτεστε υπερβολικά τα πράγματα. Αν κάτι σας φαίνεται καλό, κάντε το! Θα το καταλάβετε αν έχετε πέσει μέσα.

Παρθένος

Σήμερα δεν μπορείτε να μην επηρεαστείτε από την θετική ενέργεια του/της συντρόφου σας. Μόλις μπείτε στη δίνη τους δεν θα είστε σε θέση να σκεφτείτε τίποτε άλλο παρά το πώς θα καταφέρετε να βρεθείτε μόνοι μαζί τους.

Ζυγός

Μην αποθαρρύνεστε αν νιώθετε ότι τα πράγματα δεν προχωράνε αρκετά γρήγορα. Να θυμάστε ότι αξίζει να περιμένετε για τα καλά πράγματα. Ο/Η σύντροφός σας κινείται με τον δικό του/της ρυθμό, αλλά στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Σκορπιός

Αν σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας σάς κάνει μια δελεαστική πρόταση, μην διστάσετε καθόλου να πείτε «ναι»! Ενδώστε στις επιθυμίες σας. Αξίζετε να σας συμπεριφέρονται ξεχωριστά και υπέροχα.

Τοξότης

Σήμερα μπορείτε να φτάσετε σε ένα βαθύ επίπεδο οικειότητας στη σχέση σας. Μειώστε τους ρυθμούς σας για να μπορέσετε να χαλαρώσετε παρέα με τον/την αγαπημένο/η σας. Μην τους πιέσετε για τίποτα. Απλά δείτε πού θα σας οδηγήσει η διάθεσή σας.

Αιγόκερως

Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, αφήστε τα γλυκανάλατα για μια άλλη φορά. Κάποιες φορές η καλύτερη προσέγγιση είναι η ευθεία, οπότε πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας τι ακριβώς έχετε στο μυαλό σας και κάντε το!

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να αναστατωθείτε από κάτι που θα σας πει ο/η αγαπημένος/η σας αλλά μην το κάνετε θέμα. Μπορεί να έχουν πολλά στο μυαλό τους και να μίλησαν χωρίς να σκεφτούν. Δώστε τους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας.

Ιχθύες

Η αγάπη σας για τον/τη σύντροφό σας γίνεται όλο και πιο δυνατή μέρα με τη μέρα. Ρίξτε τις άμυνές σας και μαζί θα μπορέσετε να βιώσετε ένα νέο επίπεδο οικειότητας απόψε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments