Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ενδιαφέρον από την Ολλανδία για τον νεαρό

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ενδιαφέρον από την Ολλανδία για τον νεαρό
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχει Ολλανδικό ενδιαφέρον για τον νεαρό εξτρέμ.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ο νεαρός εξτρέμ αποτελεί ένα από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Χατζηγιοβάνης έδειξε πολλά πράγματα τις προηγούμενες δυο σεζόν και οι άνθρωποι της ομάδας πίστευαν ότι μπορεί να γίνει ένας από τους ηγέτες του οικοδομήματος του Γιώργου Δώνη. Ωστόσο ο νεαρός δεν φαίνεται να έχει πειστεί από το πρότζεκτ του συλλόγου.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και παρά τις διαπραγματεύσεις που κράτησαν πολλούς μήνες, δεν βρέθηκε άκρη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης δεν φαίνεται να έχει καμία διάθεση να ανανεώσει. Σε λίγους μήνες μπορεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του χωρίς να χρειάζεται να αποζημιωθεί ο Παναθηναϊκός. Αυτό έχει οδηγήσει τον Γιώργο Δώνη να μην τον υπολογίζει σαν βασικό.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Φήμες για Ολλανδικό ενδιαφέρον

Η ρήξη των σχέσεων των δύο πλευρών φαίνεται οριστική με τον παίκτη να κοιτάζει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο που θα μείνει ελεύθερος ο Χατζηγιοβάνης δεν αποκλείεται να συμφωνήσει με ομάδα από την Ολλανδία, με τον μάνατζερ του να έχει καλές επαφές στη χώρα και να έχει «απλώσει» τα δίχτυα του.

Πέρα από την Ολλανδία και στο Βέλγιο υπάρχει ενδιαφέρον για τον νεαρό εξτρέμ, ο οποίος ήταν από τους διακριθέντες την περασμένη σεζόν στο τριφύλλι. Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι ο Νίκος Νταμπίζας προσπάθησε να τον πουλήσει, αλλά δεν βρέθηκε ομάδα να δώσει το 1.5 εκατομμύριο που ζητούσε ο Παναθηναϊκός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments