Ελλάδα

Δημήτρης Κουφοντίνας: Ομόφωνο “όχι” στο αίτημα για νέα άδεια

Δημήτρης Κουφοντίνας: Ομόφωνο “όχι” στο αίτημα για νέα άδεια
Δημήτρης Κουφοντίνας: Το νέο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα απορρίφθηκε ομόφωνα αυτή τη φορά από το Συμβούλιο των φυλακών.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο των Φυλακών το αίτημα που είχε υποβάλλει το μέλος της 17Ν  για χορήγηση ολιγοήμερης άδειας από τις φυλακές της Κασσαβέτειας όπου εκτίει την ποινή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα απορρίφθηκε ομόφωνα αυτή τη φορά από το Συμβούλιο των φυλακών, αφού πέρα από τον εισαγγελικό λειτουργό που ήταν αρνητικός και την προηγούμενη φορά στην άδεια του 11 φορές καταδικασμένου για ενέργειες της 17 Νοέμβρη, αρνητική ήταν και η ψήφος της Διευθύντριας του Σωφρονιστικού Καταστήματος αλλά και της κοινωνικής λειτουργού.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του Δημήτρη Κουφοντίνα,  Ιωάννα Κούρτοβικ, τα δύο τελευταία πρόσωπα ήταν τα ίδια που στο παρελθόν είχαν ταχθεί υπέρ της χορήγησης άδειας στον κρατούμενο.

Ο κρατούμενος έχει το δικαίωμα να ασκήσει προσφυγή και το θέμα να κριθεί από το Δικαστικό Συμβούλιο του Βόλου. Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες φορές, το αίτημα για τη χορήγηση άδειας στον πολυισοβίτη είχε απορρίψει με βούλευμά του το Δικαστικό Συμβούλιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments