Πολιτική

Γιάννης Βρούτσης: «Το ΣτΕ δικαίωσε την κριτική της Νέας Δημοκρατίας»

Γιάννης Βρούτσης: «Το ΣτΕ δικαίωσε την κριτική της Νέας Δημοκρατίας»
Γιάννης Βρούτσης: O υπουργός Εργασίας σχολίασε την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ για το ασφαλιστικό.

Γιάννης Βρούτσης: Ο υπουργός Εργασίας μίλησε στο 12ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας, μέσω της απόφασής του για το ασφαλιστικό, δικαίωσε την κριτική που ασκήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην πολιτική σκηνή μετά τη νίκη του κόμματος στις εκλογές του Ιουλίου: «Υπάρχει το ευνοϊκό πολιτικό κλίμα για να προχωρήσει μία συνολική ανατροπή. Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που γύρισε τον ρου της ιστορίας στην Ελλάδα. Η ΟΝΝΕΔ δείχνει ότι για την Ελλάδα υπάρχει μέλλον. Η Νέα Δημοκρατία επιβίωσε ακόμη και από τα μνημόνια γιατί έχει ρίζες στην κοινωνία, οι αξίες της γίνονται αποδεκτές από την κοινωνία και βάζει το συμφέρον της πατρίδας πάνω από το κομματικό της συμφέρον».

«Αυτή ήταν η διαχρονική παθογένεια της Νέας Δημοκρατίας»

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Βρούτσης από το βήμα του 12ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ: «Η Νέα Δημοκρατία είχε στο πέρασμα αυτών των ετών μία διαχρονική παθογένεια, ήταν η αδυναμία να πείσουμε ότι ήταν οι δικές μας ιδέες που μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα πλαίσιο υπέρ των εργαζόμενων. Η πολιτική μας υπηρετεί τον άνθρωπο. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ελκυστικό περιβάλλον για την προσέλκυση επενδύσεων που θα φέρουν θέσεις εργασίας και έτσι θα στηρίξουμε τον άνθρωπο.

Η αριστερά μιλά μόνο για αναδιανομή του πλούτου. Τώρα είναι η ώρα της ανατροπής, τώρα που κερδίσαμε με αυτοδυναμία και το πολιτικό κλίμα είναι ευνοϊκό. Τώρα μπορούμε να περάσουμε τις φιλελεύθερες αξίες μας για να ανοίξουν δουλειές και να γυρίσουν πίσω τα νέα παιδιά. Κάναμε λάθη γιατί ανεχθήκαμε τον κρατισμό, την γραφειοκρατία, την αδιαφάνεια, φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή. Τώρα, όμως είναι η ευκαιρία για την Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments