Αθλητισμός

ΑΕΚ: Επανέρχεται στο προσκήνιο ο Μαυροπάνος

ΑΕΚ: Επανέρχεται στο προσκήνιο ο Μαυροπάνος
ΑΕΚ: Ο νεαρός στόπερ ενδιέφερε και το καλοκαίρι την «Ένωση», η οποία φαίνεται πως δεν τον έχει ξεχάσει.

ΑΕΚ: Το καλοκαίρι που μας πέρασε η «Ένωση» είχε κάνει ένα μεγάλο… σαφάρι για την εύρεση ενός κεντρικού αμυντικού,  που θα μπορούσε να δώσει πολύτιμες λύσεις στα μετόπισθεν. Ένα από τα ονόματα που έπαιξε δυνατά ήταν κι αυτό του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου. Ο νεαρός Έλληνας στόπερ δεν παίρνει και πολύ χρόνο συμμετοχής στην Άρσεναλ, καθώς δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του Ουνάι Έμερι. Ο ίδιος το καλοκαίρι θέλησε να παραμείνει στους «κανονιέρηδες» και να παλέψει για τη θέση, οπότε και αρνήθηκε οποιοδήποτε σενάριο δανεισμού.

Όπως, όμως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», η περίπτωση του 22χρονου στόπερ συνεχίζει να απασχολεί της ΑΕΚ. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα αρέσει πολύ στους υψηλά ιστάμενους της ΠΑΕ και αναμένεται να επανέλθουν δυναμικά το ερχόμενο καλοκαίρι. Δεν αποκλείεται ωστόσο να γίνει κίνηση και κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, εφόσον η Ένωση βρίσκεται κοντά στην κορυφή και διεκδικεί με αξιώσει το πρωτάθλημα μέχρι τον Ιανουάριο.

Φραν Βέλεθ: Ψάχτηκε η ΑΕΚ για την περίπτωσή του

Μπορεί ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της θέσης του στη Super League, ωστόσο στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι τα πολλά προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει τον θέτουν νοκ άουτ και αφαιρούν από την ενδεκάδα δύναμη από τα μετόπισθεν. Στην ΑΕΚ έμαθαν ότι με τον Ουκρανό αμυντικό θα υπάρχει σιγουριά, αλλά όταν δεν παίζει τα πράγματα θα δυσκολεύουν και γι’ αυτό, σύμφωνα με τη Sportday, έψαξαν και την περίπτωση του Φραν Βέλεθ. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε προταθεί στον Ολυμπιακό, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση και έπειτα έριξε το όνομά του στα πέριξ της ΑΕΚ. Ο Ίλια Ίβιτς γνωρίζει την περίπτωσή του και την έχει εξετάσει, ωστόσο για την ώρα δεν προκύπτει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ότι θα υπάρξει σίγουρα κίνηση για την απόκτησή του.

Δύσκολα θα ανανεώσει ο Βέλεθ στον Άρη

Σαφέστατα ο Ισπανός στόπερ είναι ένας από τους λίγους παίκτες που βρέθηκαν στον Άρη και ξεχωρίζουν με αυτά που δίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Βέλεθ αποτέλεσε επιλογή του πρώην τεχνικού διευθυντή των «κίτρινων», Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, ο οποίος είχε παρακολουθήσει την περίπτωση του και τον διάλεξε για τους Θεσσαλονικείς. Ωστόσο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Sportime», το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και δύσκολα θα παραμείνει στον Άρη.

Ο Φραν Βέλεθ μάλιστα, τονίζεται ότι ασπάζεται ευλαβικά την άποψή του πρώην τεχνικού διευθυντή των «κίτρινων». Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι πιθανότητες παραμονής του στον Άρη δεν είναι με το μέρος της ομάδας, καθώς, όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, βρίσκεται στο 70-30 υπέρ της μη ανανέωσης. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει μια πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές για την ανανέωση της συνεργασίας τους, οπότε μένει να φανεί τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments