Ελλάδα

Ομόνοια: Φρίκη με 54χρονο μετανάστη που κατηγορείται ότι βίασε 6χρονο ομοεθνή του

Ομόνοια: Φρίκη με 54χρονο μετανάστη που κατηγορείται ότι βίασε 6χρονο ομοεθνή του
Ομόνοια: Το αγοράκι κατοικούσε σε δομή φιλοξενίας με τη μητέρα του, όπως και ο δράστης, ο οποίος είχε κάνει αίτηση παροχής ασύλου στην Ελλάδα.

Ομόνοια: Θρίλερ με τον βιασμό 6χρονου αγοριού σε δομή φιλοξενίας στο κέντρο της Αθήνας. Η μητέρα του παιδιού ήταν αυτή που κατήγγειλε την επίθεση στους αστυνομικούς του Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, με τους αξιωματικούς της υπηρεσίας να καταφέρνουν μέσα σε λίγη ώρα να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να περάσουν χειροπέδες στον δράστη. Πρόκειται για έναν 54χρονο Κογκολέζο ο οποίος έμενε και αυτός στη δομή του ξενοδοχείου Αχίλλειον στην Ομόνοια έχοντας κάνει αίτηση για άσυλο.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής. Η μητέρα του 6χρονου αγοριού το πήγε στο Παίδων Αγία Σοφία λέγοντας ότι το παιδί έχει πέσει θύμα βιασμού από έναν θηριώδη άνδρα. Οι γιατροί του έκαναν αμέσως εξετάσεις, ενώ παράλληλα κλήθηκα και ιατροδικαστής, ο οποίος επιβεβαίωσε όλα όσα ανατριχιαστικά είχε καταγγείλει η μητέρα και η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Η μητέρα του αγοριού τους είπε ότι δεν γνωρίζει τα στοιχεία του άνδρα, αλλά έδωσε την περιγραφή που έκανε το παιδάκι. Οι έμπειροι αξιωματικοί με οδηγό τις περιγραφές χτένισαν την περιοχή και σήμερα το απόγευμα κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments