Ελλάδα

Φυλακές Κορυδαλλού: Νέα έφοδος στην Ε’ πτέρυγα και τους κοινόχρηστους χώρους

Φυλακές Κορυδαλλού: Νέα έφοδος στην Ε’ πτέρυγα και τους κοινόχρηστους χώρους
Φυλακές Κορυδαλλού: Από την επιχείρηση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ναρκωτικά, κινητά τηλέφωνα, αυτοσχέδια μαχαίρια και ρόπαλα.

Φυλακές Κορυδαλλού: Νέα έρευνα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα από την Ομάδα Αντιμετώπισης έκνομων Ενεργειών της Εξωτερικής Φρουράς  στο σωφρονιστικό κατάστημα και συγκεκριμένα σε θαλάμους της Ε’ πτέρυγας και κοινόχρηστους χώρους. Από την επιχείρηση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ναρκωτικά, κινητά τηλέφωνα, αυτοσχέδια μαχαίρια και ρόπαλα.

Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν: Επτά κινητά τηλέφωνα, 13 φορτιστές και 6 ζευγάρια ακουστικών, 15 αυτοσχέδια ρόπαλα, 11 αυτοσχέδια μαχαίρια και συσκευασία κάνναβης μικτού βάρους 18,2 γραμμαρίων.

Σημειώνεται ακόμη ότι ενημερώθηκαν άμεσα οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές, καθώς και ο εισαγγελέας επόπτης, ενώ διενεργείται προανάκριση από τη διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Είχε προηγηθεί η επιχείρηση που είχε πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας από την Ομάδα Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών της Εξωτερικής Φρουράς σε συνεργασία με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους  στα κελιά της Γ’ Πτέρυγας και στους θαλάμους του ψυχιατρείου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια, σουβλιά, ναρκωτικά, κινητά, φορτιστές και ακουστικά.

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν δέκα κινητά τηλέφωνα και πέντε κάρτες SIM, 9 φορτιστές και 3 ζευγάρια ακουστικών, 8 αυτοσχέδια μαχαίρια, 2 σουβλιά και συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 186 γραμμαρίων.

Για τα αποτελέσματα των ερευνών ενημερώθηκαν άμεσα οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές, καθώς και ο εισαγγελέας επόπτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments