Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Καμία επαφή με την πλευρά του Παναθηναϊκού

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Καμία επαφή με την πλευρά του Παναθηναϊκού
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Η πλευρά του νεαρού ποδοσφαιριστή δεν έχει καμία επαφή με τον Παναθηναϊκό το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Τα πράγματα στην περίπτωση του νεαρού εξτρέμ έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό. Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα, αλλά με τους δικούς του όρους. Αυτοί οι όροι έχουν πέσει στο τραπέζι και ο Χατζηγιοβάνης δεν είναι ευχαριστημένος. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Σε λίγους μήνες ο 22χρονος μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Είναι λογικό αυτό να έχει επηρεάσει και τον Γιώργο Δώνη που προτιμάει να χρησιμοποιήσει άλλους ποδοσφαιριστές στη θέση του. Κάτι τέτοιο συμβαίνει σε πολλές ομάδες σε όλο τον κόσμο όταν ένας παίκτης επιλέγει να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Καμία επαφή με τον Νταμπίζα

Σύμφωνα με την “Πράσινη” τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει παρά τα όσα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό. Ο παίκτης είχε επαφή πριν από αρκετό καιρό με το Νίκο Νταμπίζα, αλλά όχι πρόσφατα. Αντιθέτως, ο Χατζηγιοβάνης τα είπε με τον Γιώργο Δώνη για την αγωνιστική παρουσία του στην ομάδα από εδώ και πέρα.

Ο Χατηγιοβάνης προπονείται κανονικά αυτό το διάστημα και είναι στη διάθεση του προπονητή του, αρχής γενομένης από το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Αν δεν αλλάξει κάτι, τότε ο νεαρός άσος θα προσπαθήσει από τον Ιανουάριο να μετακομίσει σε ομάδα του εξωτερικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments