Ελλάδα

Εισβολή στη Συρία: Οργισμένα συλλαλητήρια από Κούρδους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Εισβολή στη Συρία: Οργισμένα συλλαλητήρια από Κούρδους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Εισβολή στη Συρία: Κούρδοι διαδήλωσαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, κατά της τουρκικής επέμβασης. Έκαψαν σημαία της Τουρκίας και φωτογραφία του Ερντογάν στη Θεσσαλονίκη.

Εισβολή στη Συρία: Κινητοποιήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά της τουρκικής στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία πραγματοποίησαν οι Κούρδοι διαμένοντες στη χώρα μας. Στην Αθήνα, η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στα Προπύλαια, με σταθμό την τουρκική πρεσβεία, με χιλιάδες ανθρώπους να κρατούν πανό και πλακάτ με συνθήματα υπέρ του Αμπντουλάχ Οτσαλάν και κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, φωνάζοντας για λευτεριά στη Ροτζάβα και απόσυρση των τουρκικών δυνάμεων από την περιοχή.

Θεσσαλονίκη

Οι Κούρδοι που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν το απόγευμα πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, καταλήγοντας στην Καμάρα. Σύμφωνα με το thestival.gr, το κεντρικό σύνθημα των διαδηλωτών ήταν: “Ο Ερντογάν είναι τρομοκράτης”. Όταν οι διαδηλωτές έφτασαν στην Καμάρα, έκαψαν μια σημαία της Τουρκία ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού.

Οι συμμετέχοντας σταμάτησαν για λίγο μπροστά από την είσοδο του εμπορικού κέντρου όπου στεγάζεται το Αμερικανικό Προξενείο και έκαψαν μια φωτογραφία του Ταγίπ Ερντογάν, διαμαρτυρόμενοι για την τουρκική εισβολή στη Συρία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments