Αθλητισμός

Νίκος Νταμπίζας: Μεταγραφικό ταξίδι στην Ισπανία

Νίκος Νταμπίζας: Μεταγραφικό ταξίδι στην Ισπανία
Νίκος Νταμπίζας: Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε ταξίδι στην Ισπανία για να δει από κοντά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Νίκος Νταμπίζας: Το φετινό καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις. Ωστόσο ελάχιστοι από αυτούς έχουν δικαιολογήσει την παρουσία τους στο ρόστερ της ομάδας. Οι “πράσινοι” δεν έχουν κάνει καθόλου καλό ξεκίνημα στη σεζόν. Ειδικότερα αν σκεφτεί κανείς ότι η εικόνα της ομάδας ήταν ενθαρρυντική κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους. Μάλιστα, ο Γιώργος Δώνης είχε δηλώσει ότι είναι τα δύσκολα ανήκουν στο παρελθόν.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει πολλά νέα συμβόλαια, και κάποια άλλα που δεν βρέθηκε λύση για να σπάσουν. Αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν πλάνα για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο. Ο Νίκος Νταμπίζας πρέπει να πάρει πάνω του το θέμα της ενίσχυσης, αλλά και τον αποδεσμέυσεων που βαραίνουν το περιορισμένο μπάτζετ που διαθέτει ο σύλλογος.

Νίκος Νταμπίζας: Είδε στόχους από την Ισπανία

Ο Νίκος Νταμπίζας βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο εξωτερικό για να τσεκάρει υποψήφιους στόχους της ομάδας. Μία από τις χώρες που επισκέφτηκε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ήταν και η Ισπανία σύμφωνα με τη “Sportime”. Υπάρχουν εξάλλου αρκετά μέτωπα που παραμένουν ανοικτά στο Τριφύλλι, όχι μόνο η χειμερινή ενίσχυση της ομάδας, αλλά και οι αποδεσμεύσεις, πλην όμως ο Νταμπίζας δεν αρκείται μόνο σε αυτά.

Μια από τις θέσεις που δεν αποκλείεται να υπάρξει ενίσχυση είναι αυτή του σέντερ φορ. Ο Παναθηναϊκός απέκτησε κάποιους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα άκρα, αλλά κανένας δεν μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση πίσω από τον Φεντερίκο Μακέντα. Οι Βέργος και Καμπετσής δεν αποτελούν πρώτες επιλογές για τον Γιώργο Δώνη που δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να προστεθεί μια ποιοτική επιλογή στην γραμμή κρούσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments