Αθλητισμός

Ντανιέλ Ποντένσε: Ο μοναδικός “πονοκέφαλος” του Μαρτίνς

Ντανιέλ Ποντένσε: Ο μοναδικός “πονοκέφαλος” του Μαρτίνς
Ντανιέλ Ποντένσε: Ο Πορτογάλος εξτρέμ είχε γίνει αλλαγή στο παιχνίδι με τον Άρη λόγω προβλήματος στον δεξιό προσαγωγό.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι από του σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού φέτος. Από την αρχή της σεζόν ο Πέδρο Μάρτινς βασίζεται πάνω του για την επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος εξτρέμ πέρασε τις προηγούμενες ημέρες του στην Κωνσταντινούπολη, εκμεταλλευόμενος το ρεπό που έδωσε ο Μάρτινς στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού όμως πονοκεφαλιάζει ενόψει της συνέχειας. Οι Πειραιώτες έχουν συνεχόμενους δύσκολους αγώνες και ο Μάριντς θέλει τον Ποντένσε στο 100%. Ο 23χρονος άσος είχε αποχωρήσει με πρόβλημα τραυματισμού στο τελευταίο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με αντίπαλο τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στη Θεσσαλονίκη, ο Ποντένσε είχε νιώσει μία σύσπαση στον δεξιό προσαγωγό με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή.Η πρώτη εκτίμηση για τον Πορτογάλο άσο ήταν καθησυχαστική και υπήρχε βεβαιότητα πως για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα είναι έτοιμος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον περιμένει με μεγάλη αγωνία σήμερα στον Ρέντη και είναι γεγονός πως αυτός είναι το μεγάλο άγχος του προπονητή του Ολυμπιακού. Ο Ντανιέλ Ποντένσε όντως αναμένεται να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς, αφού όπως έλεγε και ο ίδιος μετά τον Άρη κατάλαβε νωρίς το πρόβλημα και ζήτησε αλλαγή. Βέβαια, καλό θα είναι να περιμένουμε την επιστροφή στις προπονήσεις για να επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments