Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Αναζήτηση για μπακ απ του Γιαννούλη

ΠΑΟΚ: Αναζήτηση για μπακ απ του Γιαννούλη
ΠΑΟΚ: Το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ αποφάσισε ότι ο Γιαννούλης θα χρειαστεί ανάσες, καθώς δεν μπορεί να τραβήξει όλη τη σεζόν σε φουλ ρυθμούς.

ΠΑΟΚ: Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά συνεχίζουν να δουλεύουν πάνω στην ενίσχυση της ομάδος ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με το sportime.gr, μετά από απόφαση του προπονητικού τιμ, ο ΠΑΟΚ κοιτάει νεαρό αριστερό οπισθοφύλακα για μπακ απ του Γιαννούλη και με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτόν.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού στον ΠΑΟΚ και όχι τυχαία. Από την αρχή της φετινής σεζόν σε όλα τα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ο νεαρός μπακ έχει δείξει την αξία του. Ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το νικηφόρο αγώνα επί του Αστέρα είχε δηλώσει ότι ο Γιαννούλης πως ο σε δύο χρόνια το αργότερο θα παίξει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Αρκεί να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά του, δείχνοντας την αξία και τις ικανότητές του

Το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ αποφάσισε ότι ο Γιαννούλης θα χρειαστεί ανάσες, καθώς δεν μπορεί να τραβήξει όλη τη σεζόν σε φουλ ρυθμούς. Έτσι πάρθηκε η απόφαση να αποκτηθεί αριστερός μπακ που θα βοηθήσει στο ροτέισον. Μπορεί ο Βιεϊρίνια να επιστρέφει σε λίγες εβδομάδες, αλλά δεν προορίζεται για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Αμπελ Φερέιρα φέρεται να έχει άλλα πλάνα για τον Πορτογάλο.

ΠΑΟΚ: Σε πρώτο πλάνο και επιθετικός

Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κοιτούν τις ευκαιρίες τους στην μεταγραφική αγορά χωρίς ωστόσο να μπορούν να κινηθούν εύκολα σε αυτήν για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι δεν γνωρίζουν την εικόνα που θα παρουσιάσει ο Στοχ και αν θα αρπάξει την ευκαιρία του και η δεύτερη το FFP το οποίο περιορίζει τους πρωταθλητές Ελλάδας σε ότι αφορά τις αγορές τους για αυτό και κοιτούν κυρίως δανεικούς ποδοσφαιριστές.

Βέβαια, μία πιθανή πώληση παίκτη μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα αλλά τη αυτή τη στιγμή μοιάζει δύσκολο να παραχωρηθεί κάποιος και μάλιστα με ικανοποιητικά χρήματα.Ο ΠΑΟΚ περιμένει πώς θα λειτουργήσει η επιθετική γραμμή της ομάδας και κυρίως τα εξτρέμ για να αποφασίσει αν θα πάει για επιθετικό που να παίζει δίπλα στον Σβιντέρσκι ή αν θα βρει λύση «εσωτερικά», που μπορεί να δημιουργήσει ανάγκες στα άκρα.

Βέβαια, για τη μεσαία του γραμμή ο ΠΑΟΚ έχει ήδη κάποια ονόματα στη λίστα του αλλά ακόμη και γι’ αυτή την περίπτωση σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι επιδόσεις του Μίσιτς, που έως τώρα τα πηγαίνει πολύ καλά, η αγωνιστική κατάσταση του Μαουρίσιο όπως και οι εμφανίσεις του Ντόουγκλας από εδώ και πέρα. Από τη στιγμή, όμως, που ο Εσίτι πλέον δεν είναι πρώτη επιλογή, ο Δικέφαλος δεν μπορεί να μένει αδιάφορος στην ποδοσφαιρική αγορά και σε χαφ, που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments