Αθλητισμός

Πάτρικ Ντέι: Έπεσε σε κώμα μετά από τα άγρια χτυπήματα του αντιπάλου του

Πάτρικ Ντέι: Έπεσε σε κώμα μετά από τα άγρια χτυπήματα του αντιπάλου του
Πάτρικ Ντέι: Τραγική ήταν η κατάληξη του αγώνα του Πάτρικ Ντέι κόντρα στον Τσάρλς Κόνγουελ, καθώς ο ίδιος βρίσκεται σε κώμα μετά από τα άγρια χτυπήματα του αντιπάλου του.

Πάτρικ Ντέι: Τραγική εξέλιξη είχε ο αγώνας μποξ ανάμεσα στον Πάτρικ Ντέι και τον Τσάρλς Κόνγουελ στο Σικάγο, καθώς ο πρώτος κατέληξε στο νοσοκομείο και μάλιστα βρίσκεται σε κώμα μετά τα άγρια χτυπήματα που δέχθηκε από τον αντίπαλο του και είχαν ως αποτέλεσμα την ήττα του με νοκ άουτ στον 10ο γύρο του αγώνα. Στο βίντεο της αναμέτρησης φαίνεται η σφοδρότητα των χτυπημάτων του 21χρονου Κόνγουελ στον αντίπαλο του τόσο στον 4ο όσο και στον 8ο γύρο.

Ωστόσο, τα τελικά χτυπήματα του τα κατάφερε στον 10ο γύρο με τον αντίπαλό του να πέφτει στο ριγνκ και να χτυπάει το κεφάλι του. Ο Ντέι μεταφέρθηκε με φορείο εκτός του ρινγκ με πληροφορίες να αναφέρουν ότι έπαθε κάποιου είδους κρίση ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο. Όπως ανέφερε το «ESPN», ο Ντέι υποβλήθηκε σε επέμβαση στον εγκέφαλο, χωρίς πάντως να έχει διευκρινιστεί αν ήταν οι γιατροί που αποφάσισαν να τον βάλουν σε κώμα.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments