Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πακιστανοί μπήκαν με ρόπαλα και διέλυσαν μπαρ Κούρδων (vid)

Θεσσαλονίκη: Πακιστανοί μπήκαν με ρόπαλα και διέλυσαν μπαρ Κούρδων (vid)
Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα Πακιστανών έκανε γυαλιά - καρφιά μπαρ Κούρδων.

Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε ένα μπαρ που ανήκει σε Κούρδους από τη Συρία πραγματοποίησαν τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη σχεδόν τριάντα Πακιστανοί. Όπως αναφέρει το «thestival.gr», ένας νεαρός Πακιστάνος έβρισε τη σύζυγο του ιδιοκτήτη του μπαρ λίγη ώρα πριν την επίθεση. Ο Κούρδος ιδιοκτήτης τον έβγαλε από το κατάστημα και του ζήτησε να αποχωρήσει, κάτι το οποίο και έκανε.

Ωστόσο, μετά από λίγα λεπτά επέστρεψε μαζί με περίπου τριάντα ομοεθνείς του, οι οποίοι κρατούσαν ξύλα και σιδερολοστούς. Ακολούθησε συμπλοκή με τους Πακιστανούς να προκαλούν φθορές και να χτυπούν τον ιδιοκτήτη και κάποιους από τους θαμώνες του μαγαζιού. Από το επεισόδιο τραυματίστηκε στο κεφάλι ο ιδιοκτήτης του μπαρ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, όμως, οι δράστες είχαν ήδη προλάβει να τραπούν σε φυγή. Ακολούθησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό τους, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε τρεις προσαγωγές υπόπτων. Παράλληλα, μέσα στην ίδια νύχτα και λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φλόγες σε εργοστάσιο ανακύκλωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments