Αθλητισμός

Εθνικής Ελλάδος: Το απίθανο σενάριο που τη στέλνει στο EURO 2020

Εθνικής Ελλάδος: Το απίθανο σενάριο που τη στέλνει στο EURO 2020
Η Εθνικής Ελλάδος δεν έχει αποκλειστεί ακόμα από το EURO 2020, αφού υπάρχει ένας συνδυασμός που μπορεί να τη στείλει εκεί μέσω του Nations League.

Εθνική Ελλάδος: Η πιθανότητα πρόκρισης στο EURO 2020 μέσω του προκριματικού ομίλου στον οποίο βρέθηκε η Εθνική δεν ήρθε. Όλοι πλέον δουλεύουν για τα επόμενα προκριματικά της Εθνικής μας για τα προκριματικά του Mundia 2022. Όμως υπάρχει μία πιθανότητα να μπορέσει η ομάδα του Φαν’τ Σιπ  να διεκδικήσει την πρόκρισή της στο Euro 2020 μέσω Nations League.

Βέβαια το σενάριο είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί. Ας δούμε τι ισχύει, ποιες ομάδες έχουν κερδίσει ήδη το εισιτήριο για τα playoffs της League C του Nations League και τι πρέπει να γίνει για να βρεθεί η Εθνική εκεί και να διεκδικήσει μια θέση στο EURO.

Η Σκωτία θα είναι στα playoffs του Nations League τον ερχόμενο Μάρτιο. Έτσι, απομένουν άλλα τρία εισιτήρια. Στην περίπτωση που Νορβηγία, Σερβία και Φινλανδία που ακολουθούν στη λίστα, περάσουν μέσω του ομίλου τους, τότε Βουλγαρία, Ισραήλ και Ουγγαρία θα είναι οι άλλες τρεις ομάδες που εξασφαλίζουν την παρουσία τους στα playoffs του Nations League.

Αν το Ισραήλ προκριθεί από τον όμιλό του στα τελικά, τότε τη θέση του παίρνει η Ρουμανία. Αν προκριθεί και η Ουγγαρία, τότε τη θέση της παίρνει η Ελλάδα μαζί με τις Σκωτία, Βουλγαρία και Ρουμανία και θα σχηματίσουν τα playoffs της League C. Ναι, πρέπει να γίνουν όλα αυτά, προκειμένου η Εθνική μας να μείνει ζωντανή στο όνειρο για να μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκρισή της.

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play