Nέα της αγοράς

Το 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ αποκλειστικά στα κανάλια Novasports

Το 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ αποκλειστικά στα κανάλια Novasports
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου από τις 12:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports5HD το 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ που θα διεξαχθεί στον Ιππόδρομο Αθηνών στο "Markopoulo Park".

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου από τις 12:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports5HD το 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ που θα διεξαχθεί στον Ιππόδρομο Αθηνών στο “Markopoulo Park”.

Το 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιπποδρομιακά γεγονότα με τα καλύτερα καθαρόαιμα 3ετή άλογα και ταυτόχρονα αποτελεί την πλουσιότερη κούρσα της χρονιάς με το φετινό έπαθλο να ανεβαίνει στις 40.000 ευρώ!

Η διοργάνωση αποτελεί πόλο έλξης για τους Έλληνες ιδιοκτήτες, προπονητές, αναβάτες και πάνω απ’ όλα φιλίππους και θα αναδείξει τον καλύτερο ίππο της χρονιάς. Τα άλογα που παίρνουν μέρος και θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο κύπελλο, θα αγωνιστούν για τη νίκη καλύπτοντας απόσταση 2.100 μέτρων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments