Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (16/10/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (16/10/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (16/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (16/10/19).

  • κριός

Κάτι που σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή φαίνεται πως παίρνει το πράσινο φως! Είσαι όμως έτοιμη γι’ αυτό? Ίσως, παραιτήθηκες στο παρελθόν από μια εξέλιξη, που δε συνέβη ποτέ. Ωστόσο, μια ιδέα ή ένα σχέδιο που ανέβαλλες πρόσφατα, θα σε εκπλήξει! Όχι μόνο για το πόσο γρήγορα αναβιώνει, αλλά και το πώς κερδίζει σε δυναμική.

  • ταύρος

Υπάρχει ο σωστός και ο λάθος τρόπος να πεις αυτά που σκέφτεσαι και που πιστεύεις πως ο εραστής σου, δεν έχει καταλάβει. Να ξέρεις πως μπορεί να φανείς επικριτική ή να θεωρηθείς μη υποστηρικτική από το ταίρι σου, όταν στην πραγματικότητα θέλεις να βοηθήσεις. Αντί να τον αφήσεις να αντιμετωπίσει κάτι μόνος του, προσφέρσου να το κάνετε μαζί. Η συνεργασία, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο αγαπημένος σου.

  • δίδυμοι

Μην παρερμηνεύσεις τη σιωπή του εραστή σου, σαν έλλειψη ενδιαφέροντος ή υποστήριξης εξαιτίας αυτού που δεν σου είπε, και που ο ίδιος έχει παθιαστεί πολύ, αυτή τη στιγμή. Η συμπεριφορά του, μπορεί να είναι η ηρεμία πριν από την παθιασμένη καταιγίδα, καθώς κάτι ανάμεσά σας, αρχίζει να αλλάζει βαθμιαία και όμορφα. Να είσαι υπομονετική και να επιτρέψεις στο ταίρι σου, να σου ανοιχτεί όταν θεωρήσει αυτός πως πρέπει να το κάνει.

  • καρκίνος

Η σχέση σου αυτή τη στιγμή, φαίνεται πως έχει χάσει τις ισορροπίες της, εξαιτίας αυξημένων υποχρεώσεων από την πλευρά σου. Μπορεί επίσης ο εραστής σου, να μην σου έχει δείξει την εκτίμηση ή την ευγνωμοσύνη του, για τις προσπάθειές σου, στη σχέση σας. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη αγάπη και ειλικρίνεια ανάμεσά σας. Γι’ αυτό, κάνε λιγάκι υπομονή προς το παρόν.

  • λέων

Αν είσαι ελεύθερη, θα σου γίνει γρήγορα ξεκάθαρο, πόσα κοινά έχεις μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο. Παρόλο που ίσως πίστευες ότι ορισμένα συμφέροντα ή πεποιθήσεις ήταν πολωμένα, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να δεις τις καταστάσεις με ηρεμία….κι όχι να πιαστείς από την πρώτη ένδειξη της κοινής σας σύνδεσης! Είτε ελεύθερη είτε σε σχέση, επιτρέποντας σε μια ερωτική σχέση να ξεδιπλώσει ή να προχωρήσει σιγά-σιγά, θα εξασφαλίσεις μια στέρεη βάση για κάτι σέξι και πολύ αισθησιακό.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

  • παρθένος

Κάτι που εσύ μπορείς να μάθεις εύκολα, ο εραστής σου μπορεί να το βρει πολύ δύσκολο. Γι’ αυτό δείξε υπομονή και υποστήριξέ τον, όπου έχει ανάγκη. Αντιστάσου σε οτιδήποτε σε ωθεί να επιταχύνεις το μαθησιακό ρυθμό σου. Αυτό που θα μπορούσε να κατακτηθεί εύκολα από σένα, ίσως είναι κάτι που ο εραστής σου, χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να καταλάβει ή να αντιμετωπίσει. Σύντομα θα είσαστε και οι δύο στο ίδιο επίπεδο.

  • ζυγός

Η υποστήριξη μπορεί να προέρχεται από αρκετά άτομα αυτή τη στιγμή! Και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις, πόσο σε αγαπούν και σε εκτιμούν οι άνθρωποι γύρω σου. Εκεί που πίστευες πως θα χρειαστεί να δώσεις ολοένα και περισσότερα, θ’ αρχίσεις να ηρεμείς. Ενδεχομένως θα δεις μια εγκάρδια ανταπόκριση από το ταίρι σου, που νόμιζε πως ήσουνα ένα άψυχο αντικείμενο! Θα συνειδητοποιήσει επίσης πως δεν είχε δείξει έμπρακτα μέχρι πρόσφατα την αγάπη του.

  • σκορπιός

Επιθυμείς να φέρεις πολυτέλεια και στυλ στη σχέση σου. Αν η πινελιά πολυτέλειας που θέλεις να βάλεις δε σου στοιχίσει οικονομικά, τρελά ποσά…τότε κάντο. Ψάξε για ασυνήθιστες αλλά άνετες ρυθμίσεις για τη δημιουργία του παθιασμένου σχεδίου σου, ώστε ν’ αναπτύξεις τη σχέση σου. Φρόντισε να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στο χαριτωμένα αισθησιακό και στο γλυκά ρομαντικό.

  • τοξότης

Ίσως μπεις στον πειρασμό να κάνεις μια πολυδάπανη κίνηση, προς το αντικείμενο του πόθου σου! Αν και μπορεί να εκτιμήσει την καλοσύνη και τον αυθορμητισμό σου….μπορεί να μην μοιράζεται τον ενθουσιασμό σου, αν δεν προσέξεις τον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Μην απογοητευτείς αν ο εραστής σου προτείνει κάτι λιγότερο μεγαλοπρεπές, περιπετειώδες ή επιπόλαιο.

  • αιγόκερως

Ίσως αξίζει να αφήσεις τον αγαπημένο σου να σε βοηθήσει με το δικό του τρόπο να δεχτείς ότι η ιδέα ή το σχέδιό σου αξίζει να επιδιωχθεί. Μπορεί να είσαι αποφασισμένη να προωθήσεις μια ιδέα σου….αλλά θα χρειαστεί να καταπιείς την περηφάνεια σου και να δεχτείς πως η εναλλακτική του λύση είναι καλύτερη. Δύο κεφάλια που εργάζονται μαζί δεν μπορούν τώρα, να αποτύχουν να δημιουργήσουν κάτι θεαματικό.

  • Υδροχόος

Αντιστάσου σε οτιδήποτε σε ωθεί, να εστιάσεις στις ελλείψεις της σχέσης σου, που μπορεί να πιστεύεις πως είναι μακριά από αυτό που εσύ θεωρείς ιδανική σχέση! Είναι πιθανό ένα παθιασμένο σχέδιο να διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο. Όμως μην υποτιμάς το γεγονός, πως αυτή η φαινομενικά ενοχλητική καθυστέρηση μπορεί να ενισχύσει τη σχέση σου, με την πάροδο του χρόνου. Ακριβώς επειδή κάτι στα ερωτικά σου, δεν πηγαίνει ακριβώς όπως το είχες σχεδιάσει, δε σημαίνει πως δεν υπάρχει σχέδιο.

  • ιχθύες

Το να κάνεις ένα τολμηρό βήμα ή μια αμφιλεγόμενη κίνηση, μπορεί να εκπλήξει μερικούς ανθρώπους ή να προκαλέσει μερικές γλώσσες…. αλλά θα ξέρεις τι κάνεις και αυτό είναι το σημαντικό. Αυτό, με τη σειρά του, θα δημιουργήσει θαυμασμό, και η μοναδική ή ασυνήθιστη προσέγγιση σου…. θα είναι πολύ ελκυστική στα μάτια του εραστή σου. Θα μπορούσε να υπάρχει κάτι σέξι αν αναταράξεις ένα ερωτικό θέμα τώρα, αλλά μην το παρακάνεις

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments