Αθλητισμός

Πάτρικ Ντέι: Πέθανε ο πυγμάχος που είχε πέσει σε κώμα από χτυπήματα αντιπάλου

Πάτρικ Ντέι: Πέθανε ο πυγμάχος που είχε πέσει σε κώμα από χτυπήματα αντιπάλου
Πάτρικ Ντέι: Δεν συνήλθε ποτέ από το κώμα ο 27χρονος αθλητής, ο οποίος υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κατά τη διάρκεια αγώνα πυγμαχίας.

Πάτρικ Ντέι: Για τέσσερις ημέρες άντεξε τελικά ο πυγμάχος, ο οποίος είχε πέσει σε κώμα μετά από τα χτυπήματα του Τσάρλς Κόνγουελ κατά τη διάρκεια του αγώνα τους στο Σικάγο. Ο 27χρονος μποξέρ που έπεσε νοκ-άουτ στον 10ο γύρο του αγώνα που διεξήχθη στο Σικάγο μετά τις γροθιές του αντιπάλου του άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη. «έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, τους στενούς του φίλους και μέλη της ομάδας του» όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης του.

Στο βίντεο της αναμέτρησης φαίνεται η σφοδρότητα των χτυπημάτων του 21χρονου Κόνγουελ στον αντίπαλο του τόσο στον 4ο όσο και στον 8ο γύρο. Ωστόσο, τα τελικά χτυπήματα του τα κατάφερε στον 10ο γύρο με τον αντίπαλό του να πέφτει στο ριγνκ και να χτυπάει το κεφάλι του.

«Ήταν γιος, αδερφός και φίλος για πολλούς. Η ευγένεια του Πατ, η γενναιοδωρία του έκανε εντύπωση σε όλους. Ο Πάτρικ Ντέι δεν χρειαζόταν να παίζει μποξ. Προερχόταν από μια καλή οικογένεια, ήταν έξυπνος, μορφωμένος, με καλές αξίες και είχε άλλους τρόπους να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Επέλεξε να παίζει μποξ γνωρίζοντας τα ρίσκα που παίρνει κάθε μποξέρ όταν μπαίνει στο ρινγκ. Το μποξ ήταν αυτό που αγαπούσε να κάνει ο Πάτρικ. Με αυτό αποτελούσε έμπνευση για τους ανθρώπους και αυτό ήταν που τον έκανε να νιώθει ζωντανός» πρόσθεσε ο ατζέντης του.

Σε μια δημοσίευση στο Twitter που είχε αποδέκτη τον Ντέι, ο συναθλητής του, Τσαρλς Κόνγουελ που του προκάλεσε τα σφοδρά χτυπήματα, έγραψε ότι «δεν ήθελα ποτέ αυτό να σου συμβεί. Το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να κερδίσω. Αν θα μπορούσα να το πάρω πίσω, αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα το έκανα. Σε κανέναν δεν αξίζει να συμβεί κάτι τέτοιο. Φέρνω και ξαναφέρνω στο μυαλό μου τον αγώνα και προσπαθώ να θυμηθώ πώς έγινε όλο αυτό…» ανέφερε συγκλονισμένος ο Κόνγουελ λίγες ώρες πριν καταλήξει ο άτυχος αθλητής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments