Video

Πέτρος Τατσόπουλος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας του

Πέτρος Τατσόπουλος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας του
Πέτρος Τατσόπουλος: Ο γνωστός συγγραφέας περιγράφει την στιγμή που ένιωσε τον πολύ έντονο πόνο σαν μαχαιριά και τη σκέψη «μπορεί να ζήσω, μπορεί και να πεθάνω».

Πέτρος Τατσόπουλος: Την πρώτη συνέντευξή του μετά τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του παραχώρησε στον Alpha και την εκπομπή «Αυτοψία» και τον Αντώνη Σρόιτερ, ο γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος . 

Ο Πέτρος Τατσόπουλος περιγράφει την στιγμή που βρίσκεται καλεσμένος στην εκπομπή “Εκτός Γραμμής”  και εξηγεί τον πολύ έντονο πόνο που ένιωσε σαν μαχαιριά, όλες τις δραματικές στιγμές που έζησε πεσμένος στο έδαφος του στούντιο, τις σκέψεις που έκανε εκείνες τις στιγμές, το αίσθημα που είχε ότι «μπορεί να ζήσω, μπορεί και να πεθάνω», τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί του Ιπποκράτειου να τον κρατήσουν στην ζωή.

Συγκλονισμένος ο Πέτρος Τατσόπουλος θυμάται τη στιγμή που ο διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής στο Ιπποκράτειο, Δημήτρης Λυμπεριάδης τον άνοιξε σχεδόν ξύπνιο την ώρα που ο αναισθησιολόγος τον κοίμιζε,  και το γοερό κλάμα που τον έπνιγε όλες τις μέρες που έμεινε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο πρώην βουλευτής και γνωστός συγγραφέας εκμυστηρεύεται πως αυτή η περιπέτεια τον άλλαξε σαν άνθρωπο και τον έκανε να αναθεωρήσει τις προτεραιότητές του και του έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, στέλνοντας το μήνυμα στους τηλεθεατές πως ο άνθρωπος θα πρέπει να αγωνίζεται μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του.

Παράλληλα, συγκλονίζει η ιστορία του 16χρονου μαθητή από την Πάτρα που πριν από λίγες μέρες  επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας από την ταράτσα του σπιτιού του επειδή έπεσε θύμα bullying. Το νεαρό αγόρι ανοίγει την καρδιά του στον Αντώνη Σρόιτερ και περιγράφει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση απόγνωσης. Περιγράφει πως συμμαθητές του είχαν μετατρέψει την ζωή του στο σχολείο σε κόλαση, με συνεχείς κοροϊδίες και ξυλοδαρμούς και στέλνει το δικό του μήνυμα για τα θύματα bullying.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments