Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (18/10/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (18/10/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (18/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (18/10/19).

  • κριός

Θα νιώσεις ενθουσιασμένη θέλοντας να κάνεις μια εξωφρενική αγορά, για τον εραστή σου. Ίσως να πιστεύεις πως μια μεγαλόπρεπη χειρονομία θα επιβεβαιώσει τα παθιασμένα σου συναισθήματα. Ωστόσο, εξοικονόμησε χρόνο, άγχος και χρήματα, αποδεχόμενη ότι η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητά σου, θα μετρήσουν πολύ περισσότερο. Με την ειλικρίνεια και το πάθος σου, θα εξασφαλίσεις πως ό,τι του πεις, θα το ακούσει και θα το καταλάβει.

  • ταύρος

Για να κερδίσεις το ενδιαφέρον και την προσοχή του αγαπημένου σου, θα νιώσεις πως είναι απαραίτητο να προσέξεις περισσότερο την εμφάνισή σου! Ωστόσο, μην υποτιμάς πως η αυθεντικότητά σου, είναι αρκετή για να εξιτάρει τη φαντασία του! Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά για να τον ευχαριστήσεις…. και σίγουρα έχεις αρκετές ελκυστικές ιδιότητες για να κάνεις τη σωστή εντύπωση, με πολλούς τρόπους!

  • δίδυμοι

Είναι μια εποχή που το μυαλό σου γυρίζει στο παρελθόν της σχέσης σου κι έχει επικεντρωθεί σε κάτι, που έμεινε ανεπίλυτο. Θα ανακαλύψεις, ότι έχεις μια πολύ διαφορετική στάση απέναντι σε μια υπόθεση από την ερωτική σου ζωή στο παρελθόν…. και αυτό θα σε βοηθήσει να θεραπεύσεις μια παλιά πληγή. Όσο είσαι πρόθυμη να μάθεις το πολύτιμο μάθημα που περιέχεται σε ό, τι συνέβη, τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να κινηθείς, με αυτοπεποίθηση.

  • καρκίνος

Αν αντιμετωπίζεις ένταση αυτή τη στιγμή στη σχέση σου, τότε μπορείς να ηρεμήσεις τα πράγματα, αν κινηθείς σωστά. Είναι σημαντικό να σκεφτείς με ειλικρίνεια ένα πρόβλημα σε πρώτη φάση, πριν προσπαθήσεις να είσαι ειλικρινής με τον αγαπημένο σου. Αντιμετωπίζεις πραγματικά συναισθήματα τώρα…. και αυτά μπορούν είτε να είναι χρήσιμα είτε να μην σε βοηθήσουν καθόλου…. ανάλογα με το πώς επιλέγεις να τα αξιοποιήσεις ή να τα προσεγγίσεις.

  • λέων

Ακόμα κι αν η ερωτική σου ζωή, φαίνεται πως δεν έχει ρεαλιστικές ιδιότητες, μπορείς να προσδιορίσεις τι είναι ρεαλιστικό και προσγειωμένο, μέσα σ’ αυτή. Ευτυχώς, υπάρχει μια έντονη αίσθηση αλήθειας, στις ερωτικές εμπειρίες του παρελθόντος. Μπορεί να γνωρίζεις πώς επηρεάζουν τις τρέχουσες στάσεις σου ή τις απόψεις σου, σε ό,τι σχετίζεται με τα ερωτικά σου. Αλλά αν θελήσεις να κάνεις καθησυχαστικά βήματα προς το παθιασμένο δυναμικό που είναι διαθέσιμο στο μέλλον, τότε ίσως χρειαστεί να είσαι ξεκάθαρη για όσα θέλεις…..συναισθηματικά και σωματικά.

  • παρθένος

Η προσέγγιση του εραστή σου ή η απομάκρυνση από μια τεταμένη συζήτηση, είναι πολύ λογική κίνηση αυτή τη στιγμή. Δεν σε κάνει να φαίνεσαι ούτε αφελής ούτε προκλητική. Ωστόσο ίσως νιώσεις, ότι αυτό που ο εραστής σου θεωρεί πολύ σημαντικό, για σένα είναι ασήμαντο. Υπάρχουν σωστοί και λανθασμένοι τρόποι για να λυθούν οποιεσδήποτε διαφορές στις μεταξύ σας απόψεις, κάνοντας μια ήρεμη συζήτηση χωρίς αντιπαραθέσεις. Αν αφήσεις το ζήτημα για κάποια άλλη στιγμή, θα βοηθήσεις τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου, να συμφωνήσετε…. ότι διαφωνείτε!

  • ζυγός

Υπάρχει μια δυσκολία μέσα στη σχέση σου, αλλά έχεις τη δυνατότητα να κοιτάξεις πέρα από το προφανές, για να φτάσεις στη ρίζα του συγκεκριμένου προβλήματος. Ό, τι και αν νομίζεις ότι πρέπει να τεθεί σωστά, θα το εφαρμόσεις με μεγάλο πάθος. Αν πιστεύεις πως ό,τι συμβαίνει τώρα, είναι περίπλοκο ή προβληματικό, τότε μπορεί να δημιουργήσεις περιττά εμπόδια. Εστίασε στο σέξι τρόπαιο, καθώς αντιμετωπίζεις οποιαδήποτε τεταμένη ή αμήχανη υπόθεση τώρα.

  • σκορπιός

Θα νιώσεις πως αναμφίβολα κάτι ανθίζει ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, αυτό το διάστημα. Αυτή η αλλαγή στη σχέση σας, θα σου δώσει την εντύπωση – χωρίς αμφιβολία – ότι κάτι εξελίσσεται ανάμεσά σας. Προσπάθησε να προχωρήσεις προσεκτικά σ’ αυτό το ζήτημα, επειδή αντιμετωπίζεις μια θετική αλλαγή. Θα υπάρξει επίσης κάτι ευχάριστο στον τρόπο που εξελίσσεται, ό,τι είναι βαθύ κι αυθεντικό. Όσο περισσότερο εξελίσσεται η σχέση σας, τόσο πιο παθιασμένο δυναμικό θα σας περιμένει στο μέλλον.

  • τοξότης

Ίσως να πιστεύεις ότι ένα ρομαντικό ζήτημα είναι κάτι που θα πρέπει να το αναλάβεις εσύ…..αλλά αυτό είναι ένα βάρος που χρειάζεται και αξίζει να το μοιραστείς με τον αγαπημένο σου. Μη δείξεις απροθυμία, στο να ζητήσεις βοήθεια από το ταίρι σου, ώστε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση, αυτή τη στιγμή. Αν αγκαλιάσετε το φιλικό πνεύμα με τον εραστή σου, τότε θα λύσετε το ζήτημα, που επηρεάζει και τους δυο σας!

  • αιγόκερως

Οποιαδήποτε ενισχυμένη φιλοδοξία νιώθεις αυτή τη φορά, πιθανότατα δεν θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην καριέρα σου. Η ίδια προσέγγιση που υιοθέτησες στα επαγγελματικά σου, μπορεί να εφαρμοστεί εξίσου αποτελεσματικά για την εξέλιξη της σχέσης σου. Είναι σημαντικό να ανοίξεις το μυαλό σου, στην συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το αντικείμενο του πόθου σου. Μπορεί να υπάρχει κάτι πολύ δελεαστικό, ανακαλύπτοντας πως με το ταίρι σου, κάνετε μια θαυμάσια ομάδα.

  • υδροχόος

Είναι μια εποχή που κάνεις τα πράγματα διαφορετικά…. και ίσως να εκφράσεις τι είναι στο μυαλό ή στην καρδιά σου, που έχει διαφορετικές ή ασυνήθιστες ιδιότητες τώρα. Θα βρεις καινούργιους τρόπους έκφρασης των συναισθημάτων σου, και ίσως να μη σ’ ενδιαφέρει καθόλου, αν αυτός ο τρόπος κλονίσει ή εκπλήξει τον εραστή σου! Η μοναδική σου προσέγγιση θα θεωρηθεί έντονα γοητευτική, από τον αποδέκτη των λεγόμενών σου.

  • ιχθύες

Τώρα κατά κάποιο τρόπο, αξιολογείς ειλικρινά τι και ποιος έχει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σου. Μπορεί να είναι ο τρόπος που αναλύεις την αξία όλων όσων κατέχεις και τη σημασία των βασικών σχέσεων που ενισχύουν την αυτοεκτίμησή σου. Για να λάβεις την αγάπη που λαχταράς στην ερωτική σου ζωή, ίσως χρειαστεί ν’ αγαπήσεις πρώτα εσύ τον εαυτό σου. Αυτή η αύξηση της αυτοπεποίθησής σου, θα είναι αυτό ακριβώς, που θέλει να δει ο αγαπημένος σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments