Αθλητισμός

Κώστας Γαλανόπουλος: Ανεβαίνει στις προτιμήσεις της Άιντραχτ

Κώστας Γαλανόπουλος: Ανεβαίνει στις προτιμήσεις της Άιντραχτ
Κώστας Γαλανόπουλος: Ο παίκτης της ΑΕΚ κερδίζει όλο και περισσότερο τους ανθρώπους της Άιντραχτ και όλα είναι ανοιχτά για το καλοκαίρι.

Κώστας Γαλανόπουλος: Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο διεθνής χαφ έχει καταφέρει να είναι βασικό στέλεχος σε όλες τις επιτυχίες της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Με τα “κιτρινόμαυρα” κατέκτησε το πρωτάθλημα, αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ , ενώ κέρδισε και την κλήση του στην Εθνική ανδρών. Όλα αυτά τα χρόνια το όνομα του έχει μπει σε λίστες Ευρωπαϊκών ομάδων.

Μια από τις ομάδες που παρακολουθεί στενά την περίπτωση του είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η Γερμανική ομάδα διαχρονικά παρακολουθεί στενά την Ελληνική αγορά. Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι ένας παίκτης που παρακολουθούν στενά την πορεία του. Κόντρα στην Βοσνία ο παίκτης της ΑΕΚ έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του.

Κερδίζει πόντους ο Γαλανόπουλος

Μάλιστα, τον Έλληνα μέσο της ΑΕΚ παρακολούθησε από κοντά και άνθρωπος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία έχει στη λίστα της τον παίκτη. Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, η εμφάνιση του Έλληνα χαφ στο Ολυμπιακό Στάδιο τον «ανέβασε» στη σχετική λίστα της γερμανικής ομάδας που τον «τσεκάρει» ανά τακτά διαστήματα.

Τώρα μένει να πάρει ενεργό χρόνο συμμετοχής και στην ΑΕΚ, κάτι που θα ανεβάσει περισσότερο τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Στο παρελθόν είχε γίνει γνωστό ότι η Ένωση αξιώνει τουλάχιστον δέκα εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει. Οι πρόσφατες εμφανίσεις έχουν ήδη ανεβάσει την τιμή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments