Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο (19/10/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο (19/10/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (19/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (19/10/19).

  • Κριός

Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να αναλάβετε την πρωτοβουλία. Παραδόξως, και το ταίρι σας είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Είτε πρόκειται για κοινές δράσεις είτε για ατομικές, οι δυο σας δεν έχετε κανένα πρόβλημα να απογειωθείτε αυτή τη στιγμή.

  • Ταύρος

Εσείς – ναι, εσείς! Αισθάνεστε παρορμητικοί, βιαστικοί, ελεύθεροι, πνευματικοί και ευφυείς. Τι σας έχει πιάσε; Ό,τι και αν είναι, αρέσει σ’ εσάς και το ταίρι σας. Προχωρήστε και να είστε αυθόρμητοι.

  • Δίδυμοι

Πώς τα καταφέρατε εσείς και το ταίρι σας να φτάσετε ως εδώ, όταν ξεκινήσατε από τελείως διαφορετική βάση; Είναι καιρός να δώσετε στον εαυτό σας τα εύσημα, τουλάχιστον για την προσπάθεια. Τα αστέρια σας δίνουν την ευκαιρία να απομακρυνθείτε, πριν χειροτερέψουν τα πράγματα.

  • Καρκίνος

Τα χρήματα δεν είναι τα πάντα. Αν εσείς οι δύο έχετε κάνει πολλά έξοδα τελευταία, μπορείτε να βρείτε καινούργιους τρόπους για να διασκεδάσετε. Είναι μακρά η λίστα «δραστηριοτήτων» που είναι δωρεάν: Τι λέτε για το φιλί, τις αγκαλιές, το φλερτάρισμα;

  • Λέων

Οι δυο σας ξεκινάτε με δυναμισμό. Αλλά για να διατηρήσετε την ορμή σας, πρέπει να εξοικονομήσετε ενέργεια. Εξάλλου, έχετε μπροστά σας μεγάλη πορεία. Δεν θέλετε να κάψετε τον εαυτό σας από τον πρώτο ή τον δεύτερο γύρο!

  • Παρθένος

Είναι καλή στιγμή για να επανεξετάσετε με το ταίρι σας την προσέγγισή σας σε ένα παλιό ζήτημα. Ειδικά αν νιώθετε ότι έχετε φτάσει σε ένα αδιέξοδο. Γιατί να μην δοκιμάσετε κάτι ακραίο; Πού ξέρετε, αν είναι αρκετά τρελό, μπορεί να λειτουργήσει!

  • Ζυγός

Είτε είστε μαζί δύο μήνες ή δύο δεκαετίες, μια παρορμητική ρομαντική χειρονομία ποτέ δεν βλάπτει. Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλη και εντυπωσιακή. Μπορεί να αρκεί να γράψετε ραβασάκια αγάπης ο ένας στον άλλο, είτε να φέρετε το αγαπημένο επιδόρπιο του άλλου.

  • Σκορπιός

Όσο αφορά τις συζητήσεις μέσα σε μια σχέση, πρέπει να τις διαχωρίζετε. Κάποιες αφορούν τη διασκέδαση, άλλες έχουν πιο πνευματικό τόνο, μερικές αφορούν συμφωνίες για τη συμβίωσή σας. Μάθετε να ξεχωρίζετε ποια είναι ποια.

  • Τοξότης

Ο ανταγωνισμός επιτευγμάτων με το ταίρι σας, απλά ανόητη πρακτική. Όπως εσείς είστε μοναδικοί, ομοίως και εκείνο. Δεν τίθεται θέμα μαθηματικής εξίσωσης. Σκεφτείτε ότι μαζί, είστε πολλά περισσότερα από το άθροισμα των συνόλων σας!

  • Αιγόκερως

Ο εραστής σας ξέρει ότι όταν σας χρειάζεται, είστε βράχος. Το θέμα είναι, όταν τον χρειάζεστε εσείς, μπορεί να είναι εξίσου ανθεκτικός και σταθερός; Γιατί να μην αφήσετε τον εαυτό σας να ακουμπήσει, αν νιώθετε την ανάγκη για μια συναισθηματική υποστήριξη;

  • Υδροχόος

Είναι πιθανό εσείς και το ταίρι σας να αντιστέκεστε σε κάτι… Που είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται αυτή η σχέση. Σκεφτείτε το. Διαφορετικά, γιατί η σκέψη της αλλαγής προκαλεί τόσο άμεση και ενστικτώδη αντίδραση;

  • Ιχθύες

Υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος και χώρος που πρέπει να είναι κάποιος παρορμητικός. Το θέμα είναι να διαχωρίζετε αυτούς τους χρόνους και τόπους. Δώστε σημασία σε αυτό που αισθάνεστε, χωρίς πάντα να αντιδράτε αμέσως. Η σχέση σας θα βελτιωθεί σημαντικά.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments