Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τo Σάββατο (19/10/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τo Σάββατο (19/10/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (19/10/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (19/10/19).

  • Κριός

Θα περιμένεις, ή θα προχωρήσεις μπροστά και θα κάνεις την πρώτη κίνηση; Τα αστέρια σίγουρα ευνοούν το τελευταίο τώρα. Στείλτε μηνύματα σε όμορφα πρόσωπα online. Ζητήστε από κάποιον να βγείτε για γεύμα.

  • Ταύρος

Όπως λέει το παλιό τραγούδι, προτιμάτε να ψάχνετε γύρω: Και τα αστέρια λένε ότι τώρα είναι εξαιρετική στιγμή για να το κάνετε αυτό, ρομαντικά. Όσες περισσότερες επιλογές έχετε, τόσο πιο πιθανό είναι να βρείτε ένα εξαιρετικό ταίρι!

  • Δίδυμοι

Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε ακούσει όλες τις συμβουλές που σχετίζονται με τον ρομαντισμό, που μπορείτε να ανεχτείτε. Αλλά κάποιος έχει κάτι να πει, που θα μπορούσε να τα αλλάξει όλα τώρα. Ακούστε – και να είστε έτοιμοι να βγάλετε συμπέρασμα. Μπορεί να έρθει με την πιο απρόβλεπτη μορφή.

  • Καρκίνος

Πραγματικά, πόσο διεγερμένοι είστε; Γι’ αυτό νιώθετε τόση ένταση και ίσως να είστε και επιρρεπείς στο κοκκίνισμα. Κάποιοι σας προκαλούν αντανακλαστικές αντιδράσεις, είτε πρόκειται για άμεση αντιπάθεια είτε για έξαρση. Θα το αφήσετε να φανεί αμέσως;

  • Λέων

Τα αστέρια σας στέλνουν κάποια φρέσκια και χαρωπή ενέργεια απευθείας. Δοκιμάστε να ασχοληθείτε με κάτι καινούργια. Δώστε στο μυαλό σας την ευκαιρία να επεξεργαστεί μια διαφορετική ιδέα. Πάνω απ ‘όλα, ανοίξτε την καρδιά σας στις πιθανότητες!

  • Παρθένος

Είστε τσιμπημένοι με ένα συγκεκριμένο άτομο, που γενικά το θαυμάζουν σε ένα συγκεκριμένο κύκλο; Σκεφτείτε να το κρατήσετε στον εαυτό σας. Η φιλική επαφή μαζί του αρχικά και η διατήρηση τέτοιου κλίματος, θα τα κάνει όλα πιο εύκολα!

  • Ζυγός

Μπορεί να μην έχετε μια σχέση αυτή την περίοδο. Ωστόσο, τα άστρα σας επιφυλάσσουν όλων των ειδών τις προσεγγίσεις: Τις καλές, τις κακές και τις άσχημες. Αναλογιστείτε τα παλαιότερα ταιριάσματά σας και μελετήστε όσα βλέπετε γύρω σας… Το έδαφος είναι γόνιμο!

  • Σκορπιός

Εάν έχετε υιοθετήσει ένα καθημερινό πρόγραμμα εξάσκησης, διατηρήστε το. Αν όχι, πρέπει να εντάξετε τη γυμναστική στη ζωή σας. Ακόμη και απλός βιαστικός περίπατος σε τακτική βάση, θα ενισχύει το τονώσει τα ενεργειακά σας επίπεδα. Επίσης, θα κάνει καλό στην καρδιά σας – με περισσότερους από έναν τρόπους!

  • Τοξότης

Τα αστέρια σας στέλνουν με τον τρόπο τους δονήσεις, για να διασκεδάσετε και να ξεσκάσετε. Γι’ αυτό να περιμένετε – ή να δημιουργήσετε – περιβάλλον ζωηρό και άτακτο. Είναι ευκαιρία να δοκιμάσετε να φλερτάρετε λίγο περισσότερο!

  • Αιγόκερως

Δεν υπάρχει λόγος να φρικάρετε – απλώς χρειάζεται να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σήμερα. Αν επιλέξετε τα «τυφλά ραντεβού», να συναντιέστε σε δημόσιους χώρους. Μην ξεφύγετε από τη ζώνη άνεσής σας, όταν πρόκειται για δεσμεύσεις και συζητήσεις.

  • Υδροχόος

Επιλέξτε τις χαλαρές συναντήσεις, τις εξόδους σε κόσμο ή τα ανεπίσημα ραντεβού για γεύμα σήμερα. Ενδείκνυνται περισσότερο από οποιοδήποτε επίσημο ζευγάρωμα ή επιδεικτικά ραντεβού. Μην ανησυχείτε, θα θαμπώσετε τους γύρω σας σχεδόν σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείτε!

  • Ιχθύες

Τα πράγματα αλλάζουν αυτή την περίοδο. Γι’ αυτό όσο αφορά την αγάπη, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Ας είστε έτοιμοι για ανατροπές ρόλων, περίεργες συμπτώσεις, αναταράξεις και άλλα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments