Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή (20/10/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή (20/10/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Κυριακή (20/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Κυριακή (20/10/19).

  • Κριός

Όσα κάνετε σήμερα, θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη ζωή σας τις επόμενες εβδομάδες. Αν συζητούσατε εδώ και καιρό με το ταίρι σας ότι θέλετε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα στη σχέση σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε.

  • Ταύρος

Θέλετε να πέσετε με τα μούτρα σε κάποιο καινούργιο σχέδιο; Καλό θα ήταν να κάνετε λίγη έρευνα πρώτα. Συμβουλευτείτε το ταίρι σας. Ίσως μπορεί να σας προσφέρει μερικές ιδέες που δεν είχατε σκεφτεί.

  • Δίδυμοι

Προσκαλέσετε τους φίλους σας σε μια βραδινή έξοδο στην πόλη με το ταίρι σας. Μια διασκεδαστική βραδιά με την παρέα σας, είναι ό,τι χρειάζεστε για να ξεχάσετε τα προβλήματα στο γραφείο.

  • Καρκίνος

Μην απαιτείτε από το ταίρι σας να μαντέψει τι είναι αυτό που θέλετε. Η σημερινή μέρα ευνοεί την απρόσκοπτη επικοινωνία, οπότε σκεφτείτε τι θέλετε να του πείτε και αρχίστε να μιλάτε.

  • Λέων

Διεγείρετε την πνευματική σας πλευρά: Προγραμματίστε ένα ραντεβού σε μια διάλεξη ή σε μια προβολή ανεξάρτητου κινηματογράφου. Μια νέα εμπειρία με τον/την αγαπημένο/η σας, θα σας δώσει ένα ενδιαφέρον θέμα συζήτησης στο δείπνο που θα ακολουθήσει.

  • Παρθένος

Η εμπιστοσύνη που έχετε στον εαυτό σας, θα σας βοηθήσει να ανταπεξέρθετε σε μια δύσκολη κατάσταση. Κρατήστε το κεφάλι ψηλά και έχοντας τον/τη σύντροφό σας στο πλάι σας θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα πάντα.

  • Ζυγός

Σήμερα θα σας είναι πιο δύσκολο από όσο συνήθως να κάνετε τις καθημερινές σας δουλειές. Με τη σωστή στάση, όμως, μπορείτε να αλλάξετε το κλίμα. Επικεντρωθείτε στα σχέδια που έχετε κάνει για απόψε με το ταίρι σας και η μέρα θα περάσει σαν νεράκι.

  • Σκορπιός

Μην αφήνετε τίποτα να σας ρίξει τη διάθεση. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα βγαίνοντας για μια βόλτα με τον/την αγαπημένο/η σας. Αργότερα που θα γυρίσετε στο σπίτι, μπορείτε να βρείτε κάτι εξίσου διασκεδαστικό να κάνετε για να τονωθείτε!

  • Τοξότης

Θα εκπλαγείτε από το πόσα πράγματα μπορείτε να φέρετε εις πέρας σήμερα. Όσο πιο γρήγορα τελειώσετε με τα πρακτικά θέματα, τόσο πιο γρήγορα θα περάσετε στη διασκέδαση με τον/την αγαπημένο/η σας.

  • Αιγόκερως

Μπορεί να αισθάνεστε διχασμένοι ανάμεσα στην καριέρα σας και την προσωπική σας ζωή. Αν τον τελευταίο καιρό η δουλειά απορροφά τον περισσότερο από το χρόνο σας, υποσχεθείτε στο ταίρι σας ότι θα επανορθώσετε σύντομα.

  • Υδροχόος

Κάνατε αυτές τις αλλαγές στις οποίες εστιάσατε χθες; Όχι; Μερικές φορές ακόμη και οι πιο σταθερές σχέσεις, μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα εξαιτίας της ισχυρογνωμοσύνης του ενός συντρόφου. Σκεφτείτε μήπως πραγματικά έχετε κάνει εσείς λάθος και δείτε τα πράγματα αλλιώς.

  • Ιχθύες

Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τις ψεύτικες υποσχέσεις κάποιου. Ακούστε αυτό που σας λέει η καρδιά σας – και να ξέρετε ότι αυτό που έχετε με τον/τη σύντροφό σας είναι αληθινό. Μην χάνετε το χρόνο σας κυνηγώντας χίμαιρες.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments