Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή (20/10/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή (20/10/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (20/10/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (20/10/19).

  • Κριός

Αυτή την περίοδο έχετε απίστευτη γοητεία και δίνετε σημασία στη λεπτομέρεια. Τα άστρα λένε ότι οι προσπάθειες που θα κάνετε τώρα, θα αποδώσουν πολλά αργότερα στο μέλλον. Τι θα λέγατε να ξαναφτιάξετε το διαδικτυακό σας προφίλ και να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με κάποιο συγκεκριμένο άτομο;

  •  Ταύρος

Δείξτε στο σύμπαν ότι είστε έτοιμοι για όλα. Δείξτε του ότι είστε προσγειωμένοι, ότι αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και ότι περνάτε καλά γνωρίζοντας καινούργια άτομα με ανοικτό μυαλό. Λιγότερες προσδοκίες ίσον περισσότερη διασκέδαση!

  • Δίδυμοι

Σήμερα ευνοείται ιδιαίτερα κάθε είδους επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα: Φιλικό, ερωτικό, μέσω διαδικτύου, δια ζώσης. Μην ξεχνάτε να έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά και να ακούτε προσεκτικά το συνομιλητή σας, διαφορετικά μπορεί να σας ξεφύγουν σημαντικές πληροφορίες.

  • Καρκίνος

Για καλύτερα αποτελέσματα, αναμείξτε το δοκιμασμένο με το καινούργιο. Δοκιμάστε να κάνετε μια νέα δραστηριότητα ή επισκεφτείτε ένα καινούργιο μέρος με κάποιο φίλο σας -και δείτε πόσες νέες γνωριμίες θα καταφέρετε να κάνετε.

  • Λέων

Εξερευνείτε γιατί κάποιος/α αισθάνεται ή σκέφτεται με τον τρόπο που το κάνει; Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον (και πιο αποκαλυπτικό) από το να προσπαθείτε διαρκώς να περάσετε το δικό σας. Γνωρίστε πραγματικά αυτό το άτομο με τους δικούς του όρους, αντί να θέλετε να γυρίζουν τα πάντα γύρω από εσάς.

  • Παρθένος

Σήμερα ξεχάστε τη ρουτίνα και κάνετε τη μέρα αξιομνημόνευτη. Έχετε τη δυνατότητα να δώσετε μεγάλη ώθηση στην προσωπική σας ενέργεια. Όσο περισσότερα καινούργια πράγματα κάνετε και όσο περισσότερα νέα άτομα γνωρίζετε, τόσο το καλύτερο για εσάς!

  • Ζυγός

Αν τα πράγματα σοβαρεύουν απότομα με κάποιον/α, σκεφτείτε μήπως είναι κάπως πρόωρο. Κατά πάσα πιθανότητα είναι ακόμη πολύ νωρίς για να ξέρετε στα σίγουρα τι θα γίνει. Επιμείνετε, χωρίς όμως να πιέζετε καταστάσεις. Έχετε εμπιστοσύνη ότι όλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή και αφήστε την κατάσταση να εξελιχθεί με φυσικό τρόπο.

  • Σκορπιός

Περνάτε μια περίοδο γλυκιάς έντασης: Είστε συγκεντρωμένοι, γεμάτοι πάθος, σχεδόν υπνωτιστικοί. Θα λέγαμε απόλυτα έτοιμοι για έναν νέο έρωτα. Απλά φροντίστε να μην σας διαφύγει κάτι που δεν θα έπρεπε.

  • Τοξότης

Κρατήστε χαμηλούς τόνους στον ερωτικό τομέα σήμερα. Μια φιλική προσέγγιση λειτουργεί καλύτερα από ότι το επιθετικό φλερτ. Είναι καλύτερα να σχολιάσετε ένα-δύο πράγματα που αφορούν το αντικείμενο του πόθου σας, παρά να το λούζετε με κοινότυπα κομπλιμέντα.

  • Αιγόκερως

Γνωρίζοντάς σας καλά, σήμερα θα θέλετε να χωρέσετε και λίγη δουλειά ή γυμναστική στο πρόγραμμά σας… Αλλά καλό θα ήταν να αφήσετε λίγο χρόνο για διασκέδαση. Χαμογελάστε σε κάποιον/α και συστηθείτε. Όσο περισσότερο εξασκείστε, τόσο πιο εύκολο θα γίνεται. Να είστε βέβαιοι ότι τα άστρα είναι με το μέρος σας.

  • Υδροχόος

Η βαρεμάρα δεν σας ταιριάζει. Είστε πιο σέξι όταν είστε δραστήριοι, συγκεντρωμένοι… Συνδεδεμένοι με τον κόσμο γύρω σας και τις μυριάδες πιθανότητες που έχει να σας προσφέρει – σε ερωτικό επίπεδο και όχι μόνο. Αναζητείστε νέα μέρη, καινούριες δραστηριότητες και φρέσκιες ιδέες.

  • Ιχθύες

Σήμερα μια βόλτα στο πάρκο, ένα πικ-νικ ή μια εκδρομή στη θάλασσα, θα ήταν ιδανικές δραστηριότητες για εσάς. Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από το να αφεθείτε στην ομορφιά της φύσης. Πάρτε μαζί μερικούς φίλους ή κάποιο φλερτ και αδράξτε τη μέρα!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments