Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Μετά τον Χατζηγιοβάνη ακολουθούν Αθανασακόπουλος και Σερπέζης

Παναθηναϊκός: Μετά τον Χατζηγιοβάνη ακολουθούν Αθανασακόπουλος και Σερπέζης
Παναθηναϊκός: Οι δύο νεαροί έχουν συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και απομένουν τα τυπικά για να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους.

Παναθηναϊκός: Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, μετά από ένα απίστευτο σήριαλ, συμφώνησε για νέο τριετές συμβόλαιο με τους Πράσινους, σφραγίζοντας την ανανέωσή του με γκολ στο Περιστέρι που έδωσε σημαντική νίκη στο Τριφύλλι. Το μόνο που μένει είναι οι ανακοινώσεις της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να είναι έτοιμος να «δέσει» ακόμη δύο παίκτες με μεγάλη προοπτική που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας. Σύμφωνα με την «Πράσινη», υπάρχει ουσιαστικά ήδη συμφωνία με τους Ανδρέα Αθανασακόπουλο και Δημήτρη Σερπέζη. Οι δύο 18χρονοι που αγωνίζονται ως κεντρικός χαφ και μεσοεπιθετικός αντίστοιχα αναμένεται τις επόμενες μέρες να υπογράψουν, ενώ σύντομα θα γίνουν συζητήσεις και με τον επίσης 18χρονο δεξιό μπακ Γιώργο Βαγιαννίδη.

Στο πλάνο της διοίκησης είναι να γίνουν συζητήσεις πριν τον Ιανουάριο και με τους Ινσούα, Γιόχανσον και Δώνη, που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.

Το μήνυμα του Χατζηγιοβάνη μετά το διπλό στο Περιστέρι

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο νεαρός ακραίος πέρα από το γκολ που πέτυχε αποτελούσε έναν μόνιμο κίνδυνο για την άμυνα του Ατρόμητου. Λίγη ώρα μετά το ματς ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έκανε μία ανάρτηση στο Instagram.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments