Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα (21/10/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα (21/10/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (21/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (21/10/19).

  • Κριός

Είστε μόνο ένας άνθρωπος – δεν μπορείτε να είστε υπεύθυνοι για όλα. Οπότε αντί να το παίζετε μάρτυρες, απλά πείτε στο ταίρι σας ότι χρειάζεστε βοήθεια. Μερικές φορές οι άλλοι χρειάζονται λίγο σπρώξιμο για να αντιληφθούν κάποια πράγματα.

  • Ταύρος

Κάποιες μέρες ο/η σύντροφός σας είναι μια ανεξάντλητη πηγή χαράς. Κάποιες άλλες είναι το ακριβώς ανάποδο. Το μυστικό είναι να ξέρετε ότι η χαρά είναι εκεί, ακόμη και τις φορές που φαίνεται να μην είναι.

  • Δίδυμοι

Σήμερα εμφανίζεται στη ζωή σας ένα υπέροχο άτομο. Ίσως κάποιος μακρινός ξάδερφος. Ίσως κάποιος καινούργιος γείτονας στο διπλανό διαμέρισμα. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να αισθανθεί κάπως άβολα αρχικά, αλλά θα πρέπει να τον/την καθησυχάσετε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτα.

  • Καρκίνος

Έχετε σχεδόν πείσει τους φίλους σας ότι είστε ιδιοφυία. Στο μεταξύ ο/η σύντροφός σας λάμπει από περηφάνια – βαθιά μέσα του/της το ήξερε. Τώρα το ερώτημα είναι το εξής: Εσείς πιστεύετε το ίδιο στις δυνατότητές σας; Θα έπρεπε!

  • Λέων

Σε όποια κατάσταση και αν βρεθείτε, βρίσκετε τον τρόπο να κάνετε ένα-δυο καινούργιους φίλους. Ο/Η σύντροφός σας θαυμάζει αυτή σας την προσαρμοστικότητα. Σήμερα χρησιμοποιήστε τις ικανότητές σας για να κάνετε φίλο κάποιον/α που δεν έχει τόσο ανεπτυγμένες κοινωνικές δεξιότητες.

  • Παρθένος

Οι κινήσεις που θα κάνετε σήμερα, θα χτίσουν το μέλλον για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Απλά φροντίστε να ξεκαθαρίσετε από πριν την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε και οι δύο. Διότι μόλις ξεκινήσετε, δεν θα μπορείτε να σταματήσετε.

  • Ζυγός

Ένα πράγμα που θαυμάζει επάνω σας ο/η σύντροφός σας, είναι η ικανότητα σας να καταλαβαίνετε ακριβώς τι συμβαίνει σε κάποιο χώρο με μια ματιά. Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή σας την ικανότητα για να βελτιώσετε τη ζωή και των δυο σας;

  • Σκορπιός

Το τι θα γίνει στη συνέχεια, είναι στο χέρι σας. Αν ο/η σύντροφός σας λέει ότι κάτι δεν λειτουργεί για αυτόν/αυτήν, μπορείτε είτε να τους κρατήσετε μούτρα είτε να ψάξετε τρόπους για να βελτιώσετε την κατάσταση. Στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι πολύ απλά.

  • Τοξότης

Σας ενοχλούν όλοι αυτοί οι περιορισμοί; Είναι κάτι απόλυτα κατανοητό – αλλά θα πρέπει να μάθετε να τους λαμβάνετε υπόψη. Πριν εσείς οι δύο μάθετε να πετάτε, θα πρέπει να μάθετε να περπατάτε.

  • Αιγόκερως

Όλοι έχουν τα μυστικά τους. Ο/Η σύντροφός σας θα μιλήσει για αυτά όταν θα είναι έτοιμος/η, ούτε ένα λεπτό νωρίτερα. Μην προσπαθείτε να τον/την πιέσετε, διότι έτσι θα προκαλέσετε περισσότερα προβλήματα από ό,τι χρειάζεται.

  • Υδροχόος

Έχετε ένα όραμα και ξέρετε ότι ο/η σύντροφός σας μπορεί να σας βοηθήσει να το πραγματοποιήσετε. Ενημερώστε τον/την για τα σχέδιά σας. Το πάθος σας θα τον/την παρακινήσει να συμμετέχει. Μόλις κάνετε το πρώτο βήμα, όλα θα είναι πιο εύκολα.

  • Ιχθύες

Μέσα σας αναρωτιέστε γιατί ο/η σύντροφός σας χαραμίζει το χρόνο του/της. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να βλέπει δυνατότητες, σε κάτι που εσείς δεν βλέπετε. Αφήστε τον/την να κάνει αυτό που θέλει. Εσείς από την άλλη, έχετε τα δικά σας προβλήματα να αντιμετωπίσετε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments