Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα (21/10/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα (21/10/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (21/10/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (21/10/19).

  • Κριός

Τα ειλικρινή σας κομπλιμέντα (και οι ξεκάθαρες προτάσεις σας) είναι πολύ πιο σέξι, από το φλερτ με τα μάτια και τις υπεκφυγές που χρησιμοποιούν οι άλλοι άνθρωποι. Αν πείτε ακριβώς αυτό που εννοείτε τώρα, θα έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα στην ερωτική σας ζωή.

  • Ταύρος

Ποιος, εσείς; Να αντιδράσετε αυθόρμητα; Το σύμπαν στέλνει μια ακαθόριστη και περίεργη ενέργεια προς το μέρος σας, μια ενέργεια που μπορεί να σας παρακινήσει να κάνετε κάτι αναπάντεχο ή έστω ασυνήθιστο στον ερωτικό τομέα.

  • Δίδυμοι

Σήμερα το κλειδί είναι η επικοινωνία, είτε βρίσκεστε το ίδιο μήκος κύματος με μια ερωτική προοπτική είτε έρχεστε σε επαφή με μερικούς φίλους. Είστε πολύ καλοί στο να συνδέεστε με τους άλλους, οπότε κανονίστε το.

  • Καρκίνος

Η αντίδραση που έχετε τώρα, μπορεί να φαίνεται απόλυτα ταιριαστή, λογική και σωστή. Αλλά μπορεί να είναι απλά η αρχή μιας διαδικασίας σκέψεων και συναισθημάτων. Αφήστε κάποιο φίλο να σας επαναφέρει στην πραγματικότητα.

  • Λέων

Είναι πολυτέλεια να μπορείτε να αλλάξετε γνώμη, να υιοθετείτε διαφορετικές απόψεις, να δοκιμάζετε διάφορες προσεγγίσεις. Δεν είστε δεσμευμένοι, άρα έχετε απόλυτη ελευθερία να τα κάνετε όλα αυτά – και τώρα ειδικά σας αρέσει πολύ αυτό.

  • Παρθένος

Μια συζήτηση για αισθηματικά ζητήματα με κάποιον συνάδερφο, θα μπορούσε να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις τώρα. Ακόμη και αν έχετε μια δομημένη προσωπική σχέση μαζί του, καλό θα ήταν να κρατήσετε τα πράγματα μεταξύ σας σε αυστηρά επαγγελματικό επίπεδο προς το παρόν.

  • Ζυγός

Η διπλωματικότητά σας θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα, όταν έρθετε αντιμέτωποι με μια κάπως αμήχανη κατάσταση. Ελιχθείτε με μαεστρία όπως μόνο εσείς ξέρετε – και θα βγείτε αλώβητοι από όλο αυτό.

  • Σκορπιός

Αυτό τον καιρό έχετε βάλει τον έρωτα στο περιθώριο. Τα άστρα λένε ότι είναι πιο σημαντικό να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα της καθημερινότητάς σας και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Ξεκουραστείτε όσο πιο πολύ μπορείτε και πολύ σύντομα θα είστε και πάλι έτοιμοι για δράση.

  • Τοξότης

Σε ό,τι αφορά τον έρωτα τώρα, αν δεν διασκεδάζετε, σημαίνει ότι κάτι δεν κάνετε καλά. Βάλτε τις προσδοκίες σας στην άκρη, φλερτάρετε με τυχαία άτομα, γελάστε με την καρδιά σας και θα είστε και πάλι στο σωστό δρόμο.

  • Αιγόκερως

Η φροντίδα των καθημερινών σας καθηκόντων και η σκληρή δουλειά, σας δίνουν την απαραίτητη αίσθηση ασφάλειας και ολοκλήρωσης. Οι άλλοι μπορεί να λένε για εσάς ότι είστε μόνο δουλειά και καθόλου διασκέδαση… Αλλά εσείς λέτε «όλα στην ώρα τους» – περιλαμβανομένου και του έρωτα.

  • Υδροχόος

Σήμερα έχετε το είδος της ενέργειας που για κάποιους ανθρώπους είναι σοκαριστική – αλλά τους κάνει να μην μπορούν να κρατηθούν μακριά σας. Όλοι θέλουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας και με τη γοητεία σας δεν απορούμε γιατί.

  • Ιχθύες

Αυτή τη στιγμή τα πράματα και οι άνθρωποι δεν είναι όπως φαίνονται, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Εκεί έξω υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες από όσες γνωρίζετε, κρυμμένες ιδιότητες και απόψεις σε αφθονία.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments