Αθλητισμός

Νίκος Νταμπίζας: Η αποπομπή από τον Παναθηναϊκό και το ενδεχόμενο να “απασφαλίσει”

Νίκος Νταμπίζας: Η αποπομπή από τον Παναθηναϊκό και το ενδεχόμενο να “απασφαλίσει”
Νίκος Νταμπίζας: Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν αποχώρησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τους «πράσινους» και δεν αποκλείεται να μιλήσει για όσα συνέβησαν.

Νίκος Νταμπίζας: Δεν πάνε παρά τέσσερις ημέρες από την ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή του. Ο Νίκος Νταμπίζας είναι αυτός που πλήρωσε το τραγικό ξεκίνημα των «πρασίνων» στη φετινή σεζόν. Εξάλλου, τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο δεν ήταν στο επίπεδο που βρίσκονταν όλο τον προηγούμενο χρόνο, αλλά δεν παύει η αποπομπή του να αποτελεί μια «βόμβα μεγατόνων» για την ομάδα. Μάλιστα, ο Νταμπίζας αποχώρησε σχεδόν την ίδια περίοδο που είχε φύγει και στην πρώτη του θητεία στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, τότε ο ίδιος δεν προτίμησε τη σιωπή και δεν εξήγησε τους λόγους. Βέβαια, τότε η αποχώρησή του ήταν και προσωπική απόφαση, αφού είχε αντιληφθεί το καπέλωμα από τον Φύσσα και είχε διαρρήξει τις σχέσεις του με τον Αλαφούζο. Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport», δεν θα θεωρηθεί απίθανο αν αυτή τη φορά «απασφαλίσει». Κι αυτό γιατί αποπέμφθηκε από την ΠΑΕ χωρίς να το περιμένει και συγχρόνως «διαρρέουν» πολλά και του χρεώνονται ακόμα περισσότερα.

Κώστας Αποστολάκης: Δεν βρίσκει χρόνο και «ψάχνεται» να αποχωρήσει

Στο ξεκίνημα της σεζόν ο Ματίας Γιόχανσον δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που την περασμένη σεζόν είχε εντυπωσιάσει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μέχρι τον Δεκέμβριο ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας μαζί με τον Φεντερίκο Μακέντα. Ο Σουηδός δεξιός μπακ έδινε μεγάλη ώθηση στον Παναθηναϊκό με τις προωθήσεις, τα ξεπετάγματα αλλά και το υψηλό ποσοστό ευστοχίας σε τελικές προσπάθειες. Στα πρώτα 6 ματς του περυσινού πρωταθλήματος, ο Ματίας Γιόχανσον σημείωσε 4 γκολ και αποδείχθηκε «λίρα εκατό» για την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Ωστόσο, με την έλευση του 2019, ο Γιόχανσον δεν ξέφυγε από τη συνολική εικόνα της ομάδας, η οποία όδευε από στραβοπάτημα σε στραβοπάτημα και σταδιακά έχανε την επαφή με την πρώτη πεντάδα. Ο Σουηδός μπακ συνεχίζει τις χαμηλές «πτήσεις» του και τη φετινή σεζόν, ενώ ο προβληματισμός στον Παναθηναϊκό είναι αρκετά έντονος καθώς υπάρχουν περιορισμένες εναλλακτικές του έμπειρου μπακ.

Ο Κώστας Αποστολάκης είναι μια από αυτές, αλλά μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν δεν έχει βρει τον χρόνο συμμετοχής που και ο ίδιος θα ήθελε. Γι’ αυτό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportime», ο νεαρός μπακ έχει ήδη αρχίσει να «ψάχνεται» για να αποχωρήσει. Στο μυαλό του δεν υπάρχει περίπτωση να ανανεώσει βλέποντας ότι γενικότερα δεν είναι στο πλάνο του κλαμπ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις ακόμα και τον Ιανουάριο με την περίπτωση του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments