Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Ορίστηκε ημερομηνία για το πρώτο clasico

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Ορίστηκε ημερομηνία για το πρώτο clasico
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία για την μέρα που θα διεξαχθεί το πρώτο clasico στα πλαίσια της Λα Λίγκα.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: «Λευκό καπνό» έβγαλαν οι συζητήσεις των δύο ισπανικών ποδοσφαιρικών κολοσσών σχετικά με το πότε θα διεξαχθεί η πρώτη τους φετινή κόντρα. Η αρχική ημερομηνία είχε οριστεί στις 26 Οκτωβρίου, όμως η έκρυθμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Βαρκελώνη και κατ’ επέκταση η Καταλονία λόγω των πολιτικών αναταραχών προκάλεσε την αναβολή του αγώνα.

Οι δύο ομάδες όπως συμφώνησαν θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 18 Δεκεμβρίου. Η συμφωνία ήρθε σε αντίθεση με την πρόταση της διοργανώτριας Λα Λίγκα, η οποία είχε προτείνει ο αγώνας να πραγματοποιηθεί στις 4 του ίδιου μήνα, μιας και στις 18 υπάρχουν παιχνίδια για το Κύπελλο Ισπανίας. Έτσι, το πρώτο ραντεβού που αναμένει όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα καθυστερήσει σχεδόν δύο μήνες.

Στις 18 Δεκεμβρίου τη πρώτη φετινή μάχη Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

Μέχρι τότε οι δύο ομάδες έχουν να δώσουν αρκετά παιχνίδια σε Ισπανία αλλά και Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρεάλ Μαδρίτης χθες έφυγε με την νίκη από την Κωνσταντινούπολη, επικρατώντας της Γαλατασαράι χάρις το τέρμα του Τόνι Κρόος. Οι Μαδριλένοι ήθελαν όσο τίποτα την νίκη στην Τουρκία, μιας και η σεζόν στην Ευρώπη δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελαν. Η ήττα από την Παρί στην πρεμιέρα του ομίλου, σε συνδυασμό με την ισοπαλία στην Μαδρίτη με την Κλαμπ Μπριζ έφερε την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν σε δεινή θέση. Στον αντίποδα, η Μπαρτσελόνα ρίχνεται απόψε στην μάχη αντιμετωπίζοντας στην Πράγα την μαχητική Σλάβια. Οι «Μπλαουγκράνα» φιλοδοξούν να συνεχίσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους, κάνοντας ευκολότερο το έργο του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments