Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Η ΑΕΚ ήταν έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Η ΑΕΚ ήταν έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ο νεαρός άσος παρέμεινε στον Παναθηναϊκό, αλλά είχε ήδη αρκετούς «μνηστήρες» σε περίπτωση που δεν ανανέωνε το συμβόλαιο του.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Η ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού άσου με τον Παναθηναϊκό πέρασε από «σαράντα κύματα». Ο 22χρονος εξτρέμ παρέμεινε στους «πράσινους» και μάλιστα συνδύασε την επιστροφή του στην βασική ενδεκάδα με το νικητήριο για την ομάδα του γκολ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (1-0). Ο ίδιος άλλωστε αποτελεί μια πολύ σημαντική μονάδα για τον Παναθηναϊκό και η παρουσία του στο ρόστερ είναι χρήσιμη.

Φαίνεται πως η αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα από τη θέση του τεχνικού διευθυντή έπαιξε το ρόλο της στην τελική συμφωνία του Χατζηγιοβάνη με τους «πράσινους», με τους Γιάννη Αλαφούζο, Γιώργο Δώνη και Κώστα Κωστάντο να ξεκινούν άμεσα ενέργειες για να πείσουν άμεσα τον παίκτη να ανανεώσει. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά τις προηγούμενες ημέρες, έκαναν νέα βελτιωμένη πρόταση στον νεαρό άσο.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Τι άλλαξε και ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε προσωπικά να μιλήσει με την πλευρά του Έλληνα επιθετικού στέλνοντας εν συνεχεία με mail τελική πρόταση αναμένοντας απάντηση μέχρι και την περασμένη Παρασκευή (18/10). Γιώργος Δώνης και Κώστας Κωστάντος συνομίλησαν απευθείας με τον 22χρονο, πείθοντας τον πως το μέλλον του ανήκει στον Παναθηναϊκό. Με αυτά τα δεδομένα η στάση του νεαρού ποδοσφαιριστή άλλαξε και ο ίδιος επέλεξε να ανανεώσει το συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Σε σχέση με την πρόταση του Νίκου Νταμπίζα η νέα πρόταση έχει δύο μεγάλες διαφορές. Στην προσφορά υπήρχαν μπόνους συμμετοχών αλλά και συμφωνία πως αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό, η οποία αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, τότε ο Παναθηναϊκός θα αποδεσμεύσει τον παίκτη. Παράλληλα, με την απόφαση του αυτή δόθηκε τέλος στα σενάρια που αναπτύχθηκαν τελευταία και ήθελαν ομάδες του εξωτερικού, αλλά και της Ελλάδας, να παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Livesport», η ΑΕΚ ήταν μια από τις ομάδες που είχε δει πιο «θερμά» την περίπτωση του Χατζηγιοβάνη. Μπορεί από την Ένωση να μην είχε υπάρξει κάποια κίνηση προς την πλευρά του Χατζηγιοβάνη, όμως εφόσον δεν βρισκόταν λύση με τον Παναθηναϊκό, ήταν πιθανό να προκύψει. Αφού πληροφορούμαι πως στα υψηλά κλιμάκια της ομάδας ο νεαρός άσος έκανε “γκελ”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments