Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (23/10/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (23/10/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (23/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (23/10/19).

κριός

Η επιθυμία σου να ενισχύσεις ή να κάνεις κάποιες αλλαγές στη σχέση σου, είναι ισχυρή αυτό το διάστημα. Κι ένας παράγοντας που φαίνεται καλός και επηρεάζει τώρα τη σχέση σου, είναι η αιτία γι’ αυτή σου την επιθυμία. Αν νιώθεις περισσότερο αισιόδοξη, τότε θέλεις και οι γύρω σου, να αισθάνονται το ίδιο! Αυτό το διάστημα θα υπάρχουν πολλά καινούργια ξεκινήματα στις ερωτικές σχέσεις. Μην υποτιμάς την επιρροή της γοητεία σου, σ’ ένα συγκεκριμένο άτομο, τώρα.

ταύρος

Αγκάλιασε τις ευχάριστες αλληλεπιδράσεις στον έρωτα ακόμα και αν πρέπει να επικεντρωθείς σε άλλες περιοχές του κόσμου σου. Η πνευματική σου ευελιξία λειτουργεί με πυρετώδεις ρυθμούς… και μπορείς να διαχειριστείς με χάρη, οτιδήποτε στην ερωτική σου ζωή, ανεξάρτητα από το αν σε απορροφούν, άλλα θέματα. Η προτεραιότητα των ερωτικών σου, εξασφαλίζει ότι μπορούν να καλυφθούν οι συναισθηματικές σου ανάγκες. Απλά να είσαι προετοιμασμένη, να κάνεις το ζογκλέρ για λίγο διάστημα.

δίδυμοι

Η ερωτική σου σχέση, θα ωφεληθεί από την πίστη σου αυτή τη στιγμή….κι ο αγαπημένος σου θα το διαβάσει στο πρόσωπό σου δυνατά και ξάστερα. Ακόμη και αν ο σύντροφός σου, σ’ έχει απογοητεύσει κατά καιρούς, εσύ δείχνεις την απαραίτητη ειλικρίνεια σε όλες τις ανταλλαγές που είχατε μέχρι στιγμής. Ωστόσο, μη επιτρέποντας στα μικροσκοπικά εμπόδια να πάρουν το καλύτερο από σένα, μπορείς με το παθιασμένο πνεύμα σου, να βελτιώσεις και να θεραπεύσεις οτιδήποτε χρειάζεται θεραπεία.

καρκίνος

Η περιέργειά σου θα οδηγήσει το μυαλό σου να περιπλανηθεί σε ονειροπόλα εδάφη αν του το επιτρέψεις. Ωστόσο, οι ονειροπολήσεις σου, μπορεί να σου προσφέρουν μεγάλη σεξουαλική έμπνευση! Όμως θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ να μη χάσεις την εστίασή σου από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, που δε μπορούν, ν’ αγνοηθούν. Η καρδιά σου έχει τώρα ένα παθιασμένο σχέδιο, αλλά οι ευθύνες του πραγματικού κόσμου… χρειάζονται εξίσου, μεγάλη προσοχή.

λέων

Όταν πρόκειται για θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα και το ρομάντζο μπορεί να χρειαστεί να παραδεχτείς ότι, πριν φέρεις μια γλυκιά ανάπτυξη, θα χρειαστείς κάποια συναισθηματική υποστήριξη από το ταίρι σου. Μόλις τη λάβεις, τότε όλα θα πάνε καλά! Αν μέχρι τώρα αντιστεκόσουν στις μεγάλες αλλαγές στην ερωτική σου ζωή τότε είναι καιρός να απαλλαγείς από τους φόβους και να συνδεθείς με το όμορφο κύμα πάθους που θα σε οδηγήσει σε μια ευχάριστη ρομαντική περιπέτεια. Ο συνδυασμός των προσπαθειών και των ταλέντων σας, θα φέρει αυτό που θέλετε και οι δύο, να ζήσετε μαζί.

παρθένος

Μια ευκαιρία όχι μόνο για να ακουστείς αλλά και ν’ ακούσεις τον εραστή σου, θα είναι ο καταλύτης για τις θετικές αλλαγές στην ερωτική σου ζωή τώρα. Παρόλο που θα αντιμετωπίσεις αβέβαιες ή απρόβλεπτες ερωτικές καταστάσεις, θα διατυπώσεις τις απόψεις σου, όσο το δυνατόν πιο καθαρά. Είναι η ρουτίνα λιγότερο χρήσιμη ή αξιόπιστη? Αν είναι σοβαρή η αλλαγή που θέλεις, τότε μπορείς να τα καταφέρεις…. αν αγκαλιάσεις αυτά με τα οποία δεν είσαι εξοικειωμένη και αφήσεις πίσω σου, κακές συνήθειες.

ζυγός

Η σύνδεση με στιγμές ρομαντικής έμπνευσης, θα πρέπει να είναι εύκολη τώρα και θα σε βοηθήσει να βρεις, έναν πιο αυθεντικό τρόπο έκφρασης. Ένα νέο επίπεδο έντονης ενέργειας θα παίξει επίσης το ρόλο της, σε οποιεσδήποτε παθιασμένες αναζητήσεις! Και η ερωτική σου ζωή, μπορεί να ωφεληθεί από την ειλικρίνεια του να συνειδητοποιήσεις, τι θέλεις και τι όχι από τον έρωτα. Αν η παρόρμηση να κάνεις μια βόλτα στην άγρια πλευρά του εαυτού σου, σου φαίνεται εμπνευσμένη, τότε προσπάθησε να δεχτείς, πως τα μικρά βήματα είναι πιο συμφέροντα κι όχι τα άλματα.

σκορπιός

Η αλλαγές μέσα στη σχέση σου είναι εφικτές και θα έχεις επιπλέον κίνητρα για να αυξήσεις την παθιασμένη χαρά στο δεσμό σου. Όλα θα μπορούσαν να ξεκινήσουν τελικά να ξεκαθαρίζουν, ένα μακροχρόνιο ρομαντικό δίλημμα. Αποκτάς νέες γνώσεις, τόσο με τα ερωτικά σου, όσο και με τις σχέσεις σου γενικότερα. Θα δεις όμως τα ερωτικά σου θέματα, με μεγαλύτερη σαφήνεια και διορατικότητα.

τοξότης

Αν είσαι ελεύθερη, τότε μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι βαθύτερο και η ενέργεια ανάμεσα σε σένα και τον ενδιαφερόμενο, να μετατραπεί σε κάτι αισθητά πιο γλυκό. Θα έχεις μεγαλύτερη επίγνωση μιας συμβατότητας ανάμεσά σας….που υπερβαίνει το φιλικό επίπεδο. Και η διαισθητική σου καρδιά σου, περιμένει να δει αν θα τη λάβεις υπόψη, τώρα. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα θυμηθείς….γιατί ο εραστής σου, είναι ο καλύτερος φίλος σου.

αιγόκερως

Ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί ν’ αποτελέσει πηγή αναστάτωσης στην ερωτική σου ζωή, τώρα ή σύντομα. Παρόλο που μπορεί να το βρεις εξαιρετικά θελκτικό, για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, θα πρέπει να ορίσεις σαφή όρια, αν πρόκειται να το ολοκληρώσεις. Μην αντισταθείς στην προσπάθειά σου να διασαφηνίσεις τη θέση σου. Αλλά κάνε το με τρόπο, που δε θα τον αναστατώσει. Η διατήρηση της αρμονίας στα ερωτικά σου, σημαίνει ενθάρρυνση του σεβασμού. Ο καθορισμός ενός τέτοιου προηγουμένου τώρα, θα ωφελήσει και σένα.

υδροχόος

Η έλξη σου προς ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να μην βασίζεται εξ ολοκλήρου σε αυτό που νιώθεις ότι έχετε κοινό, αλλά λόγω της ισχυρής χημείας, που υπάρχει ανάμεσά σας. Ξέρεις τι βρίσκεις γοητευτικό σε κάποιον… αλλά είναι αυτό που αισθάνεσαι υποσυνείδητα που είναι πιο ενδιαφέρον! Είτε μόνη είτε σε σχέση, ο έρωτας ενισχύει την αρμονία αυτή τη στιγμή! Και αυτός ο συνδυασμός, μπορεί να οδηγήσει στην οικειότητα… αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου.

ιχθύες

Κράτησε ανοιχτό το φανταστικό έξυπνο ραντάρ σου. Γιατί μπορεί να εντοπίσεις, κάτι πολύτιμο, που κρύβεται. Να είσαι δεκτική, στο ενδεχόμενο μιας εξέλιξης στην ερωτική σου ζωή, τώρα. Αν αισθάνεσαι μεγάλη έλξη για κάποιο ιδιαίτερα ενδιαφέρον άτομο, τότε εξερεύνησε, τι μπορεί να εμβαθύνει ανάμεσά σας. Η καρδιά σου δε θα σε απογοητεύσει, που ακολουθείς το δρόμο προς την αυθεντική ρομαντική αφθονία! Και μόλις πάρεις μια γεύση θα θέλεις περισσότερα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments