Αθλητισμός

Μάρκους Μπεργκ: Σκέψεις επιστροφής του στον Παναθηναϊκό

Μάρκους Μπεργκ: Σκέψεις επιστροφής του στον Παναθηναϊκό
Μάρκους Μπεργκ: Η πορεία του Σουηδού επιθετικού στο Κράσνονταρ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, με τον ίδιο πλέον να σκέφτεται έντονα να ανοίξει νέα προοπτική στην καριέρα του βάζοντας στο τραπέζι ακόμη και την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Μάρκους Μπεργκ: Το εγχείρημα με την μετακίνηση του στη Ρωσία και την Κράνσονταρ ως ώρας δεν φαίνεται να πετυχαίνει. Ο 33χρονος επιθετικός παραμένει σε ρηχά νερά μένοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς τροφή, όπου τροφή του επιθετικού το γκολ. Η αγωνιστική του κατάσταση περνά παρατεταμένη κρίση, με τον σύλλογο από τη Ρωσία να εμφανίζεται διαλλακτικός στο ενδεχόμενο πρόωρης λύσης της συνεργασίας τους.

Από το μυαλό του Σουηδού επιθετικού αυτή την εποχή περνούν δεκάδες σενάρια αναζητώντας πιθανότατα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μία από τις σκέψεις αφορούν και τον Παναθηναϊκό, με τους «Πράσινους» να παραμένουν χαραγμένοι στην καρδιά του ως η ομάδα που τον έκανε να αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς και να επιστρέψει σε κορυφαίο επίπεδο. Στο «Τριφύλλι» είναι σαφές πως ακόμη και σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται ο 33χρονος θα τον ήθελαν στο μελλοντικό τους ρόστερ, ωστόσο κατανοούν πως το οικονομικό θα σταθεί βασικό εμπόδιο σε μια πιθανή συζήτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του Μάρκους Μπεργκ βλέπει με καλό μάτι ενδεχόμενη επιστροφή στην Ελλάδα έχοντας εδώ τις καλύτερες των αναμνήσεων. Το συμβόλαιο όμως που ζητά ο Μάρκους Μπεργκ στην αγορά παραμένει… απλησίαστο για τους «Πράσινους», μιας και αυτό δεν κατεβαίνει από το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments