Διεθνή

Θρίλερ στον αέρα: Επιβάτες αεροπλάνου προσεύχονται έπειτα από προειδοποίηση για αναγκαστική προσγείωση

Θρίλερ στον αέρα: Επιβάτες αεροπλάνου προσεύχονται έπειτα από προειδοποίηση για αναγκαστική προσγείωση
Θρίλερ στον αέρα: Ως τις τελευταίες στιγμές της ζωής τους έζησαν αρκετοί από τους επιβάτες αεροπλάνου με προορισμό το Μαϊάμι, όταν ο κυβερνήτης τους ανακοίνωσε πως θα προβεί σε αναγκαστική προσγείωση.

Θρίλερ στον αέρα: Εικόνες απείρου κάλους κατέγραψε βίντεο κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Δομινικανή Δημοκρατία προς το Μαϊάμι. Ο κυβερνήτης του αεροπλάνου λίγη ώρα μετά την απογείωση ανακοίνωσε στους επιβάτες πως θα προβεί σε αναγκαστική προσγείωση, εξαιτίας προβλήματος στον κινητήρα του αεροπλάνου. Όπως αναμενόταν η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε πανικό στους επιβάτες, καθώς πολλοί από αυτούς φοβήθηκαν ακόμη και για την ζωή τους. Όπως δείχνει και το παρακάτω βίντεο στο Boeing εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους, καθώς αρκετοί άρχισαν να προσεύχονται περιμένοντας ακόμη και το χειρότερο σενάριο.

Ένας μάλιστα προτίμησε να χαλαρώσει – όσο θα μπορούσε να συμβεί αυτό – φανερώνοντας ένα μπουκάλι ουίσκι από το οποίο δεν δίστασε να πιεί μερικές γουλιές. Η εικόνα αυτή προκάλεσε τα γέλια των συνεπιβατών του. Τελικά η προσγείωση του Boeing ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία με τον κυβερνήτη να επιλέγει το αεροδρόμιο Las Americas κοντά στο Σάντο Ντομίνγκο. Την στιγμή που το αεροπλάνο πάτησε έδαφος οι επιβάτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα αποβάλλοντας με μιας όλο το άγχος που «κουβαλούσαν» για αρκετή ώρα. Πέντε ώρες αργότερα η αεροπορική εταιρία ανέλαβε να τους μεταφέρει στο Μαιάμι βάζοντας άλλη πτήση.

Κανείς δεν ξέρει αν ο επιβάτης που τα … έτσουξε κατάφερε να μπει στη νέα πτήση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments