Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πηγαίνει και για τρίτο Αμερικάνο

Ολυμπιακός: Πηγαίνει και για τρίτο Αμερικάνο
Ολυμπιακός: Μετά τους Τέιλορ Ρότσεστι και Ουίλι Ριντ οι «Ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως θέλουν ακόμη έναν παίκτη από την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Ολυμπιακός: Το «λίφτινγκ» στον μπασκετικό Ολυμπιακός συνεχίζεται. Η ομάδα του Πειραιά τρέχει να συμπληρώσει το νέο της – όπως αποδεικνύεται – ρόστερ προκειμένου ο Κεστούτις Κεμζούρα να έχει τις λύσεις που χρειάζεται για τα επόμενα παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Η απόλυση του Ντέιβιντ Μπλατ σηματοδότησε ένα μίνι τέλος εποχής στους «Ερυθρόλευκους», με την διοίκηση να δίνει τα «κλειδιά» στον μέχρι πρότινος βοηθό του Ισραηλοαερικανού, Κεστούτις Κεμζούρα.

Ο Λιθουανός προσπαθεί τα τελευταία 24ωρα να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα στο ρόστερ του Ολυμπιακού, με την διοίκηση να κλείνει τάχιστα τις τρύπες που ο προπονητής έχει επισημάνει. Οι Τέιλορ Ρότσεστι και Ουίλι Ριντ ήρθαν στο Λιμάνι προκειμένου να φέρουν λύσεις τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Ωστόσο όπως φαίνεται από τα ρεπορτάζ οι δύο προαναφερόμενοι δεν θα είναι και οι τελευταίοι που θα ανοίξουν την πόρτα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «Ερυθρόλευκοι» εξετάζουν ακόμη μία περίπτωση παίκτη που η προσθήκη θα δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Ο παίκτης που παρουσιάζεται ως νέος στόχος των «Ερυθρόλευκων» είναι επίσης από την Αμερική, έχει πολυετή θητεία στα γήπεδα της Euroleague από τα οποία απουσιάζει την τελευταία διετία. Στο παρελθόν, ένας από τους μεγαλύτερους «εφιάλτες» του, ήταν ο Ολυμπιακός. Όποτε συναντούσε τους «ερυθρόλευκους» σε σημαντικά παιχνίδια, έφευγε από το παρκέ με το κεφάλι σκυμμένο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments