Αθλητισμός

Τάσος Κωνσταντίνου: Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ

Τάσος Κωνσταντίνου: Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ
Τάσος Κωνσταντίνου: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Τάσος Κωνσταντίνου: Θρήνος στην οικογένεια της ΑΕΚ και σε ολόκληρο το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο θρυλικός Τάσος της Ένωσης άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής (27/10) σε ηλικία 68 ετών. Ο παλαίμαχος μέσος ταλαιπωρθήκε αρκετά τα τελευταία χρόνια από διάφορα προβλήματα υγείας και σήμερα έφυγε από τη ζωή.

Την τραγική είδηση μετέφερε η ΠΑΕ ΑΕΚ από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

“Η οικογένεια της ΑΕΚ θρηνεί την απώλεια του Τάσου Κωνσταντίνου που έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 68 του χρόνια, έχοντας παλέψει για μεγάλο χρονικό διάστημα με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο αγαπημένος Τάσος των φίλων της ΑΕΚ, ο μεγάλος Κύπριος άσος της δεκαετίας του ’70, είχε φορέσει τα κιτρινόμαυρα το 1972 και υπηρέτησε την ΑΕΚ μέχρι το 1980. Ηταν μέλος της μεγάλης ομάδας της ΑΕΚ που έφτασε έως τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 1977 και στη συνέχεια κατέκτησε το νταμπλ του 1978 και το πρωτάθλημα του 1979. Σε 236 επίσημα ματς σκόραρε 65 φορές και άφησε εποχή με το περίτεχνο παιχνίδι του.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του”, αναφέρει το μήνυμα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Η οικογένεια της ΑΕΚ θρηνεί την απώλεια του Τάσου Κωνσταντίνου που έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 68 του χρόνια, έχοντας…

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Sonntag, 27. Oktober 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments