Διεθνή

Ρωσία: Ζευγάρι έκανε στοματικό σεξ κατά τη διάρκεια πτήσης (vid)

Ρωσία: Ζευγάρι έκανε στοματικό σεξ κατά τη διάρκεια πτήσης (vid)
Ρωσία: Ένα αν μη τι άλλο όχι και τόσο σύνηθες περιστατικό έλαβε χώρα σε αεροπορική πτήση στον εναέριο χώρο της Ρωσίας, με ασυγκράτητο ζευγάρι να κάνει στοματικό σεξ και να συλλαμβάνεται από το πλήρωμα του αεροπλάνου.

Ρωσία: Το πάθος ενός ζευγαριού στη Ρωσία δεν είχε όρια. Οι ερωτικές του ορέξεις δεν μπορούσαν να καθυστερήσουν, με την αεροπορική πτήση από τη Μόσχα στο Βλαδιβοστόκ να ζει μια μοναδική εμπειρία.  Ο 41χρονος άνδρας και η 43χρονη γυναίκα έγιναν τσακωτοί από το πλήρωμα του αεροπλάνου ενώ έκαναν στοματικό σεξ ο ένας στον άλλο.

Σε βίντεο φαίνεται η οργισμένη αντίδραση του πληρώματος που εντόπισε το ασυγκράτητο ζευγάρι αλλά και η – μάλλον – απαθής αντίδραση του 41χρονου άνδρα.

Οι ορμές του ζευγαριού δεν γινόταν να περιοριστούν. Έτσι οι δυο τους άρχισαν να ερωτοτροπούν, με το συμβάν να γίνεται γρήγορα αντιληπτό από μέλη του πληρώματος του αεροπλάνου. Το ζευγάρι κόβοντας ξαφνικά τις ερωτικές του περιπτύξεις βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα στα χέρια των ανθρώπων της αστυνομίας, οι οποίοι περίμεναν καρτερικά στο αεροδρόμιο του Βλαδιβοστόκ.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης το ζευγάρι, που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, γνωρίστηκε στο μπαρ του αεροδρομίου του Σερεμετγιεβό από την οποία απογειώθηκε το αεροπλάνο που τους μετέφερε στο Βλαδιβοστόκ. Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει ποινή 15 ημερών φυλάκισης και πρόστιμο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας ήταν από το Βλαδιβοστόκ και η γυναίκα από την πόλη Νακόντκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments