Αθλητισμός

Γκάρεθ Μπέιλ: “Παρακολουθώ το Brexit μονάχα για τις επενδύσεις μου”

Γκάρεθ Μπέιλ: “Παρακολουθώ το Brexit μονάχα για τις επενδύσεις μου”
Γκάρεθ Μπέιλ: Ο Ουαλός επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης σε συνέντευξη του δεν έκρυψε την αδιαφορία του για το Brexit αλλά και για τον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.

Γκάρεθ Μπέιλ: Η Μεγάλη Βρετανία οδεύει ολοταχώς στην έξοδο της από την Ευρωζώνη, ωστόσο για τον Ουαλό επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να αλλάξουν και πολλά. Ο 30χρονος επιθετικός σε συνέντευξη του στην Telegraph ρωτήθηκε σχετικά για τις εξελίξεις γύρω από το Brexit, με την απάντηση του να φανερώνει πως ο ίδιος δεν ασχολείται και πολύ με την συγκεκριμένη υπόθεση.

«Παρακολουθώ το Brexit από την οικονομική πλευρά, επειδή επηρεάζει τις επενδύσεις μου και τα χρήματά μου με έναν τρόπο. Δεν διαβάζω τα διάφορα νέα σχετικά με τη διαδικασία. Τα πράγματα αλλάζουν πάντα. Στην πραγματικότητα, δεν ξέρω το 99% από εκείνο που συμβαίνει. Δεν γνωρίζω καν ποιος είναι ο πρωθυπουργός. Δεν έχω ιδέα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ουαλός φανερώνοντας την παντελή άγνοια για το ζήτημα.

Η καριέρα του Γκάρεθ Μπέιλ διάγει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος. Από την περασμένη σεζόν, ο Ουαλός βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας, καθώς τόσο οι συχνοί τραυματισμοί όσο και η κακή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον έχουν θέσει στο περιθώριο. Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα οι Μαδριλένοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο να αποδεσμευτούν από τον 30χρονο επιθετικό, ωστόσο ο παίκτης την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να παραμείνει στον σύλλογο. Από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι και σήμερα, ο Ζινεντίν Ζιντάν δείχνει να μην υπολογίζει τον Ουαλό, δίνοντάς του ελάχιστες ευκαιρίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments