Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες: Πιθανή τιμωρία του θα έχει συνέπειες και για την Άντερλεχτ, σύμφωνα με τους Βέλγους

Όγκνιεν Βράνιες: Πιθανή τιμωρία του θα έχει συνέπειες και για την Άντερλεχτ, σύμφωνα με τους Βέλγους
Όγκνιεν Βράνιες: Ο Βόσνιος αμυντικός δύσκολα θα αποφύγει την τιμωρία από την ΑΕΚ, με τον βελγικό Τύπο να τονίζει πως αυτό θα έχει συνέπειες και για την Άντερλεχτ.

Όγκνιεν Βράνιες: Σχεδόν απίθανο θεωρείται να μείνουν ατιμώρητα τα τελευταία καμώματα του Βόσνιου στόπερ. Μετά από όσα έγιναν στο πάρτι για τα 30α γενέθλια του, ο Όγκνιεν Βράνιες αρνήθηκε να κατεβάσει μια ανάρτηση του στο Instagram μέσω της οποίας απαντούσε στους οπαδούς του Ολυμπιακού για το πανό που σήκωσαν στο ντέρμπι της Κυριακής και απεικόνιζε τον ίδιο και την Γέλενα Καρλεούσα, με αναφορά στο σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στις αρχές του έτους.

Όπως τονίζεται στα τελευταία ρεπορτάζ, ο Βόσνιος στόπερ δεν θα δεχτεί μια απλή… επίπληξη και αναμένεται να τιμωρηθεί για την συμπεριφορά και την απειθαρχία του. Η είδηση μιας επικείμενης «καμπάνας» του δεν ευχαρίστησε καθόλου τους Βέλγους. Τα βελγικά Μέσα αναφέρουν πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι κακό νέο για την Άντερλεχτ. Κι αυτό γιατί, όπως τονίζουν, τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τον Βράνιες μειώνουν αισθητά τις πιθανότητες της βελγικής ομάδας να «ξεφορτωθεί» έναν παίκτη που της στοίχισε τρία εκατομμύρια ευρώ και προκάλεσε μόνο προβλήματα όσο καιρό φόρεσε τη φανέλα της.

«Ο Βράνιες είχε ξανά κακή συμπεριφορά κι αυτό πιθανότατα είναι κακό νέο για την Άντερλεχτ», αναφέρει χαρακτηριστικά η Het Laatste Nieuws. Υπενθυμίζεται πως στο deal δανεισμού του Βράνιες δεν υπάρχει οψιόν αγοράς και το συμβόλαιό του με την Άντερλεχτ λήγει το 2022. Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε οψιόν στο συμβόλαιο, οι Βέλγοι πόνταραν στο γεγονός ότι ο Βόσνιος στόπερ περνάει καλά στην Ελλάδα και θεώρησαν ότι αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στην αγωνιστική… ανάσταση του, προκειμένου να τον πουλήσουν είτε στους «κιτρινόμαυρους» είτε σε άλλο κλαμπ το καλοκαίρι, όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις τα πράγματα δυσκολεύουν.

Γέλενα Καρλέουσα: Ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού [pic]

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανάρτησαν ένα πανό στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο οποίο από τη μία τον Βράνιες και από την άλλη η Καρλέουσα. Το πανό προκάλεσε την οργή του αμυντικού της ΑΕΚ, ο οποίος προχώρησε σε μία χυδαία ανάρτηση κατά των οπαδών του Ολυμπιακού.

Ο Βράνιες ξέφυγε για ακόμη μία φορά και έβρισε χυδαία με ανάρτησή του του οπαδούς του Ολυμπιακού. Υπενθυμίζουμε ότι ο αμυντικός της Ένωσης πριν από λίγες ημέρες στο πάρτι που είχε διοργανώσει για τα γενέθλιά του είχε επίσης φωνάξει υβριστικά συνθήματα κατά του Ολυμπιακού.

Αντίθετα η εντυπωσιακή τραγουδίστρια από τη Σερβία, με ανάρτησή της στα social media το βράδυ της Δευτέρας, ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την υποστήριξή τους. «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. Είστε τ’ αδέρφια μου από την Ελλάδα. Ευχαριστώ Ολυμπιακέ», έγραψε χαρακτηριστικά και έκανε mention το προφίλ των Ερυθρόλευκων.

Δείτε την ανάρτηση της Γέλενα Καρλέουσα:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments