Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: “Τρίζει” η καρέκλα του Δώνη

Παναθηναϊκός: “Τρίζει” η καρέκλα του Δώνη
Παναθηναϊκός: Η ήττα από την Λάρισα επανέφερε την γκρίνια στο πράσινο στρατόπεδο, με την διοίκηση να σκέφτεται δειλά δειλά μέχρι και θέμα αντικατάστασης του προπονητή.

Παναθηναϊκός: Η νίκη επί του Ατρόμητου την προηγούμενη εβδομάδα χάρισε χαμόγελα στους φίλους του Παναθηναϊκού. Προχθές, ήταν σειρά να απογοητευτούν (ξανά), με το Τριφύλλι να επιστρέφει στις μέτριες εμφανίσεις και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η Λάρισα κατάφερε να αποδράσει με την νίκη από το ΟΑΚΑ προκαλώντας την έντονη δυσφορία των φίλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι κατηγόρησαν τους πάντες για την αποτυχία.

Έχοντας μπροστά τις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται στα μέσα του μήνα να έχει καθιερωθεί στην επικίνδυνη ζώνη. Αυτή τη στιγμή οι «Πράσινοι» φιγουράρουν στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα απέχοντας έξι βαθμούς από την 5η ΑΕΚ αλλά και τέσσερις από την 12η Λαμία. Στην διοίκηση, η επιστροφή στα ανεπιτυχή αποτελέσματα φαίνεται πως δεν «ακούστηκε» καλά.

Η θέση του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού βρισκόταν υπό κρίση πριν το Περιστέρι. Η νίκη κόντρα στον Ατρόμητο απομάκρυνε τα σενάρια που ήθελαν τον Έλληνα τεχνικό να πληρώνει το κακό ξεκίνημα, όμως η Λάρισα έρχεται να επαναφέρει το ζήτημα. Το μέλλον του Δώνη αναμένεται να κριθεί στα επόμενα παιχνίδια, με το πρόγραμμα να μην βοηθάει τον έμπειρο προπονητή. Ο Παναθηναϊκός καλείται να πάρει θετικό αποτέλεσμα τουλάχιστον σε ένα από τα δύο ντέρμπι, σε αντίθετη περίπτωση η παραμονή του στην ομάδα κρίνεται από τις αποφάσεις της διοίκησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments