Ελλάδα

Πάτρα: Έσπασαν τζάμια και πέταξαν μολότοφ σε σχολείο [pics]

Πάτρα: Έσπασαν τζάμια και πέταξαν μολότοφ σε σχολείο [pics]
Πάτρα: Συναγερμός σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, καθώς όπως αναφέρεται άγνωστοι εισέβαλαν στον χώρο και πέταξαν μολότοφ προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Πάτρα: Στην θέα σπασμένων τζαμιών και άλλων σοβαρών υλικών ζημιών βρέθηκαν οι καθηγητές του 5ου Γυμνασίου Πατρών. Άγνωστοι εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σχολείο και ισοπέδωσαν το γραφείο του διευθυντή αλλά και αρκετές αίθουσες πετώντας μολότοφ. Οι εικόνες μαρτυρούν το μέγεθος των υλικών ζημιών, με τους καθηγητές να αποφασίζουν να αφήσουν τους μαθητές να μπουν στο συγκρότημα.

Φωτιά από χρήση μολότοφ και σπασμένα τζάμια αντίκρισαν οι καθηγητές του 5ου Γυμνασίου Πατρών. Το πρωί της Τρίτης και την ώρα που μερίδα εξ’ αυτών εισέρχονταν στο σχολείο προκειμένου να κάνουν κανονικά το μάθημά τους έγιναν μάρτυρες του βανδαλισμού του γραφείου του διευθυντή αλλά και άλλων σχολικών αιθουσών. Κάτω από αδιευκρίνιστες ως τώρα συνθήκες άγνωστοι – πιθανότατα τα ξημερώματα της Τρίτης – εισέβαλαν στον χώρο του 5ου Γυμνασίου Πατρών προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι Αρχές και μαρτυρούν και οι παρακάτω εικόνες, οι δράστες χρησιμοποίησαν μολότοφ, αποτέλεσμα να σπάσουν πολλά τζάμια και να καεί μεγάλος μέρος του γραφείου του διευθυντή του σχολείου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι Αρχές διαπίστωσαν την ύπαρξη οκτώ μολότοφ, με τους πυροσβέστες να μην προλαβαίνουν να σώσουν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτοτυπικά και σημαντικά έγγραφα τα οποία παραδόθηκαν στις φλόγες. Όπως τονίζεται αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το 5ο Γυμνάσιο Πατρών γίνεται στόχος δραστών, καθώς και στο παρελθόν έχει πραγματοποιηθεί παρόμοιο περιστατικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments