Video

Χάρης Ρώμας: Η συγκίνησή του όταν μίλησε για την ανιψιά του την “Βάλια” από το “Καφέ της Χαράς”

Χάρης Ρώμας: Η συγκίνησή του όταν μίλησε για την ανιψιά του την “Βάλια” από το “Καφέ της Χαράς”
Χάρης Ρώμας: Ο ηθοποιός τόνισε για την ανιψιά του ότι εφόσον δεν έκανε παιδί, αυτό είναι το παιδί του.

Χάρης Ρώμας: Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο «Πρωινό» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για το «Καφέ της Χαράς» αλλά και για την ανιψιά του, που γνωρίσαμε ως «Βάλια» μέσα από τη γνωστή σειρά.  Ο σεναριογράφος μόλις αναφέρθηκε στην ανιψιά του δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του. «Η ανιψιά μου τελείωσε μόλις την νομική και είμαι περήφανος για αυτό. Ακολουθεί μια παράλληλη πορεία.

Όπως δηλαδή εγώ σπούδασα ιατρική και πήγαινα κρυφά στη δραματική σχολή. Δεν είναι πως εκείνη το έκανε κρυφά όσο σεμνά. Δεν γνώριζα δηλαδή πως το έκανε για τέσσερα χρόνια, ακόμα συνεχίζει να παρακολουθεί μαθήματα. Την ενδιέφερε και την αφορούσε πολύ» πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας. «Για το νέο κύκλο του «Καφέ της Χαράς»κάναμε δοκιμαστικά και είναι πάρα πολύ καλή. Εγώ ποντάρω σε αυτά τα παιδιά. Και στον Πάρη, την ανιψιά μου, την Έφη όπως και σε άλλα καινούργια στοιχεία που βάζουμε», δήλωσε η ηθοποιός.

«Αυτό είναι το παιδί μου»

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά του ζήτησε να έρθει στην εκπομπή ξανά, αυτή τη φορά μαζί με την ανιψιά του, κάτι που δέχθηκε με πολύ μεγάλη χαρά. «Δεν θέλω να το παινευτώ ή μάλλον να το παρουσιάσω σαν μεγάλο γεγονός αλλά πραγματικά μου το έχουν ζητήσει πάνω από πέντε μεγάλες εκπομπές. Για μένα είναι συγκινητικό πως είναι η συνέχεια μου. Εφόσον δεν έκανα παιδί, αυτό είναι το παιδί μου», είπε συγκινημένος ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments