Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Ομάδα τοπ επιπέδου στα πόδια του – έρχεται πρόταση που αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Ομάδα τοπ επιπέδου στα πόδια του – έρχεται πρόταση που αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ
Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Ο νεαρός αμυντικός έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του στον Ολυμπιακό, με μεγάλους συλλόγους να παρακολουθούν την εξέλιξη του και έναν μάλιστα να ετοιμάζεται να προβεί σε άκρως δελεαστική πρόταση.

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Ο 23χρονος αριστερός οπισθοφύλακας είναι ο ορισμός του next big thing στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας αμυντικός έχει κάνει αλματώδη βήματα το τελευταίο διάστημα, έχοντας καταφέρει να καπαρώσει φανέλα βασικού από τον Πέδρο Μαρτίνς. Από το καλοκαίρι, ο Τσιμίκας βαδίζει με σταθερά βήματα βελτιώνοντας αρκετά το παιχνίδι του τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Η ηλικία του αλλά και η αγωνιστική του κατάσταση δεν περνούν απαρατήρητα από κανέναν. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν είναι λίγες οι ομάδες του εξωτερικού που δειλά δειλά δείχνουν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη στέλνοντας κατά καιρούς σκάουτερς στο Λιμάνι. Πρόσφατα αρκετές ομάδες βρέθηκαν στο Καραΐσκάκη στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου παρακολουθώντας από κοντά υποψήφιους στόχους, εκ των οποίων και ο Τσιμίκας.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Sportime, o Κωνσταντίνος Τσιμίκας έχει πει στο μάτι ενός μεγάλου ευρωπαϊκού συλλόγου. Μάλιστα η πρόταση στον Πειραιά για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη δεν αποκλείεται να έρθει από τον Ιανουάριο, με τον υποψήφιο αγοραστή να προτείνει ποσό που αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Η είδηση αυτή έρχεται να επιβραβεύσει την επιμονή του Πέδρο Μαρτίνς να επενδύσει στο ταλέντου του νεαρού ποδοσφαιριστή. Με τον καιρό και μετά από τις αρχικές μέτριες εμφανίσεις ο Τσιμίκας κατάφερε να δικαιώσει τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού φθάνοντας στο σήμερα, όπου τείνει να γίνεται… περιζήτητος!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments