Αθλητισμός

Ματιέ Βαλμπουενά: Προλαβαίνει την Μπάγερν ο Γάλλος

Ματιέ Βαλμπουενά: Προλαβαίνει την Μπάγερν ο Γάλλος
Ματιέ Βαλμπουενά: Αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν τον αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο δίνουν Ματιέ Βαλμπουενά και Ανδρέας Μπουχαλάκης

Ματιέ Βαλμπουενά: Η παρουσία του Γάλλου μεσοεπιθετικού είναι κομβική για το παιχνίδι των «Ερυθρόλευκων». Ο 35χρονος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τους Πειραιώτες ξεδιπλώνοντας σε κάθε του παρουσία τις αρετές του οργανώνοντας εξαιρετικά τους συμπαίκτες του. Η απουσία του το τελευταίο διάστημα επί της ουσίας δεν έχει στοιχίσει στον Ολυμπιακό, παρόλα αυτά ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει καλά πως με τον Γάλλο μέσο η ομάδα του θα είχε παραπάνω πιθανότητες στην πρόσφατη αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Φάληρο.

Οι «Ερυθρόλευκοι» παρόλα αυτά αφήνουν πίσω τους τα προηγούμενα παιχνίδια και ρίχνουν τάχιστα το βάρος στα επόμενα. Ματιέ Βαλμπουενά και Ανδρέας Μπουχαλάκης παραμένουν στα… πιτς, ωστόσο αμφότεροι δείχνουν πως δεν αργεί η ώρα της επιστροφής σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον 35χρονο μέσο, με τον παίκτη όπως αναφέρεται να λέει στους συμπαίκτες του πως θα προλάβει το παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Όσον αφορά τώρα την περίπτωση του Μπουχαλάκη, ο Έλληνας μέσος ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις στην πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, όμως όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι πιθανότητες επιστροφής στο παιχνίδι με την Ξάνθη είναι με το μέρος του. Βαλμπουενά και Μπουχαλάκης αποτελούν από το ξεκίνημα της σεζόν βασικά εργαλεία του Πέδρο Μαρτίνς. Έτσι είναι προφανές πως ο Πορτογάλος τεχνικός «ζει και αναπνέει» περιμένοντας τους και πάλι ενεργούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments